Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Nilüfer Belediyesinden Bursaspor'a loca desteği

Nilüfer Belediyesinden Bursaspor'a loca desteği

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-24 15:26:47

Nilüfer Belediyesinden Bursaspor'a loca desteği
Bursa merkez Nilüfer İlçe Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve inşaatı son aşamaya gelen yeni stattan destek amacıyla bir loca satın aldı.

Locanın satış protokolü Nilüfer Belediyesinde gerçekleşti. Protokole Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ile diğer yetkililer katıldı.

Bozbey, protokolde yaptığı konuşmada Bursaspor'a desteklerinin süreceğini belirtti. "Bursa'nın çimentosu" olarak gördükleri Bursaspor'un başarısı için Bursa'da doğan ve doyan herkesin yeşil-beyazlı kulübe sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Bozbey, şunları kaydetti:

"Bursaspor'un başarısının kesinlikle Bursa'nın marka değerini arttıracağına inanıyorum. Bursaspor'un başarısı kesinlikle kentin adını öne çıkarmaktadır ve çıkarmaya da devam edecektir. Tabii ki bu başarının gerçekleşmesi de sürekli başarıya ve her kesimin sahip çıkmasına bağlıdır. Kentte yaşayan herkesin, iş dünyasının, çalışanların, resmi kurumların, esnafımızın yani Bursa'da nefes alan herkesin sporcularımıza teknik heyetimize ve yönetimimize sahip çıkması gerekiyor. İşte o zaman sürekli başarıyı yakalayabiliriz. İşte o zaman Bursaspor'un sürekli başarısı ve şampiyonluğu kentin Avrupa'da, dünyada tanınmasını sağlayacaktır. Bunun dünyada örnekleri çok. Örneğin Barcelona denilince ilk akla spor kulübü geliyor."

Recep Bölükbaşı da Nilüfer Belediyesinin her zaman Bursaspor'un yanında olduğunu ve elinden geldiğince destek verdiğini bildirdi.

Kentin iki markası olan Bursaspor ve Nilüfer Belediyesinin daha önceden de bu tür protokollerde bir araya geldiğini ifade eden Bölükbaşı, "Timsah Arena Stadı localarıyla ilgili protokol imzalayacağız. Diğer belediyelere de loca satışlarımız var ama burada engelli vatandaşlarımızın, kadınlarımızın ve yurt dışından gelecek olan misafirlerin Bursaspor'a izlettirilmesi gibi sosyal sorumluluk düşüncesi var. Bu çok güzel bir düşünce" değerlendirmesinde bulundu

Gaziantepspor'a 1-0 kaybettikleri Spor toto Süper Lig maçına da değinen Bölükbaşı, şöyle devam etti:

"Bursaspor yeni bir kadro yapısıyla lige girdi. İnşallah Bursaspor çok iyi yerlere gelecek. Dün alınan skordan dolayı üzüntülüyüz. Bildiğiniz gibi yeni bir takım oluşturduk. Dünkü maç için söylenecek çok bir şey yok. Biraz zamana ihtiyaç var. İnşallah güzel yerlere geleceğiz. Hem şehir hem takım olarak iyi yerlerde olacağız. Santrforumuz De Sutter'in transferini daha önceden yapmıştık. Kendisi Brugge takımın Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçını oynadıktan sonra perşembe günü Bursa'ya gelecek. Orta saha için alternatiflerimiz var. Onlarla görüşüyoruz. Dünya futbolunda isim olan arkadaşlarımızı aldık. Uyum için zamanın geçmesi lazım."

Haber Ara