Dolar

43,8315

Euro

51,8014

Altın

7.250,72

Bist

14.082,26

Nijerya'da kamyon pazara girdi: 20 ölü

Batı Afrika ülkesi Nijerya'nın batısında meydana gelen trafik kazasında 20 kişi öldü.

2 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-02 01:07:20

Nijerya'da kamyon pazara girdi: 20 ölü

Ondo eyaletine bağlı Akungba Akoko bölgesinde meydana gelen trajik bir olay ulusal basında geniş yer buldu. Pazara giren bir kamyonun kontrolünü kaybetmesi sonucu çok sayıda insanın ezilmesiyle gerçekleşen kaza, büyük üzüntü ve endişe yarattı.

Kazada maalesef 20 kişi hayatını kaybederken, birçok insan da ağır yaralanarak hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, ekipler olay yerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Olayın Detayları

Kamyonun pazarda giriş çıkış yaparken kontrolden çıkması sonucu yaşanan elim kazada, araç birçok insanın üzerine devrildi. Kazayı görenlerin anlattığına göre, olay anında büyük bir panik yaşandı ve çevredeki insanlar kamyonun altında kalarak yaralandı.

Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

Olay yerine hızla intikal eden ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastanelere sevki gerçekleştirdi. Ancak, olayın şiddeti ve kamyonun çarptığı kişi sayısının fazla olması nedeniyle ölü sayısının yükselmesinden endişe ediliyor. Kurtarma ekipleri enkaz altında kalan kişileri arama çalışmalarına devam ederken, kazanın detayları da araştırılıyor.

Bölge Halkı Şok İçinde

Akungba Akoko bölgesinde yaşayanlar, bu tür bir kaza haberinin sarsıcı etkisi altında. Bölge halkı tedirgin ve üzgün bir şekilde olayın gelişmelerini takip ederken, yetkililer de konuyla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

Bu tarz kazaların bir daha yaşanmaması ve benzer acıların yaşanmaması dileğiyle, kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.

Kaynak: Ulusal Basın

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara