Dolar

32,4643

Euro

34,6970

Altın

2.435,69

Bist

9.915,62

Nihal Olçok, Ahmet Davutoğlu'nun partisine katılıyor

Ahmet Davutoğlu'nun çalışmalarında son aşamalara geldiği partisinin kurucular kurulunda Nihal Olçok'un yer alacağı iddia edildi. Olçok'un iddiaları doğruladığı belirtiliyor.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-04 18:49:04

Nihal Olçok, Ahmet Davutoğlu'nun partisine katılıyor

FETÖ'cü 15 Temmuz darbe girişimi sırasında eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok'un Ahmet Davutoğlu'nun hazırlıklarında son aşamaya geldiği yeni partiye katılacağı iddia edildi.

NİHAL OLÇOK DOĞRULADI

Medyascope'dan Gökçe Çiçek Kösedağı'ya konuşan Nihal Olçok "Davutoğlu'nun partisinin kurucuları arasında olacağım" ifadelerini kullandı.

"DOĞUM OLGUNLAŞMAKTIR"

Olçok geçtiğimiz günlerde Twitter'dan, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın ismini kullanan fake bir hesabın Ahmet Davutoğlu ile ilgili "Ak Parti'nin altını oymaya çalıştı, yakalanınca mağduru oynamak istedi ve Kılıçdaroğlu'nun yanına koştu" ifadelerinin kullanıldığı tweeti alıntılayarak, Binali Yıldırım'ın resmi Twitter hesabı "@BY"yi ve Ahmet Davutoğlu'nun resmi hesabını etiketlemiş ve "Yeni alternatifler üretilmesi neden bu kadar endişe ile karşılanıyor. AK Parti Mars'tan gelmedi nihayetinde Refahtan doğmadı mı? Halbuki sevinilmesi lazım doğum olgunlaşmanın tam karşılığıdır.Hayatın gerçekleri... " ifadelerini kullanmıştı.

Olçok, tweetine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının olduğu ve "Yenilikçiler düğmeye bastı" manşetiyle yayımlanan 2001 tarihli bir Gerçek Hayat sayısının fotoğrafını da ekledi.

Haber Ara