Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Neymar'dan Messi açıklaması: Utanmıştım

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, ülkesinde katıldığı bir programda İspanya'daki günlerine ve hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-03 16:14:56

Neymar'dan Messi açıklaması: Utanmıştım

Barcelona'da forma giyen Neymar, ülkesinin tanınan bir programına katılıp dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Katalan ekibindeki ilk günlerinden, aile hayatına kadar birçok konuda konuşan Neymar'ın sözlerinden öne çıkanlar şunlar:

"Brezilya'da yaptıklarınızın bir değeri yok"

İspanya vardığım ilk gün... Her şeye sıfırdan başlıyorsunuz. Brezilya'da yaptığınız hiçbir şeyin burada bir değeri yok. Kendi değerinizi ispatlamak zorundasınız. Savaşmalı ve mücadele etmelisiniz. Başlangıçta iyi bir adaptasyon dönemi geçiremedim. Daha sonra takım arkadaşlarım ve ailem sayesinde işler yolunda gitti. Konsantre olmamı sağladılar.

"Messi'yle konuşmaya utanmıştım"

Soyunma odasına girmiştim. Bir tarafta Messi, diğer tarafta Xavi, Iniesta, Pique ve Alves. Bir video oyununda olduğumu düşündüm. Brezilya'dayken konsol oyununda onlarla oynarken şimdi yanlarındaydım. İlk ay benim için çok karmaşıktı. Messi'yle konuşmaya utanmıştım çünkü benim idollerimden biriydi.

Her maçı sanki son maçmış gibi oynarım. Bu da her zaman yüksek seviyede kalmama yardım eder. Cumartesi bir maç varsa diğer hiçbir maçı düşünmem. Futbol sürprizlerle dolu bir kutudur ve hiçbir zaman ne olacağını bilemesiniz.

"Hayatımın geri kalanında hep hatırlayacağım"

Ailem çok fakirdi. Birileri bana gidip futbol oynamam için ayakkabı satın aldı. Birçok insan yardım etti bana çünkü babamın ayakkabı alacak parası yoktu. Yemek almalıydı. Bunu hayatımın geri kalanında hep hatırlayacağım.

Brezilyalı yıldız, bir gün ülkesine dönmesi halinde ise Flamengo'da oynamak istediğini de sözlerine ekledi.

Haber Ara