Dolar

32,2704

Euro

34,6877

Altın

2.406,00

Bist

10.336,50

Netflix izleme geçmişi nasıl silinir? Netflix izleme geçmişi silme yöntemi

ABD merkezli ücretli online dizi ve film izlem platformu Netflix'i ülkemizde de 3.5 milyona yakın abone kullanıyor. Bazı kullanıcılar izledikleri dizi ve filmlerin izleme geçmişinden nasıl silineceğini bulamıyor. Peki Netflix'te izleme geçmişi nasıl silinir? Netflix'te izleme geçmişini silmek için öncelikle Netflix'in internet sitesinden giriş yapmak gerekiyor. Telefon, Tablet ve TV üzerinden Netflix izleme geçmişi silme işlemi yapılamaz. İşte adım adım Netflix izleme geçmişi silme yöntemi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-12 18:53:19

Netflix izleme geçmişi nasıl silinir? Netflix izleme geçmişi silme yöntemi

Ülkemizde milyonlarca kullanıcısı bulunan orijinal dizi ve film üreticisi ve yayınlayıcısı Netflix'in kullanımı ile ilgili vatandaşların kafasında bazen soru işaretleri oluşabiliyor. Bu soru işaretlerinin başında izleme geçmişi silme konusu geliyor. Netfliz izleme geçmişine göre kullanıcılarına film ve dizi önerileri sunuyor. Bu öneriler bazen kullanıcıların ilgisini çekmiyor. Böyle bir durumda izleme geşmişinizi silebilirsiniz. Peki Netflix izleme geçmişi nasıl silinir? İşte Netflix'te izleme geçmişi silmenin adım adım yöntemleri;

Netflix izleme geçmişini silmek çok kolay. Bu işlemi bir kaç adımda tamamlayabilirsiniz. Netflix izleme geçmişi nasıl silinir sorusuna kısaca detaya girmeden şöyle yanıt verebiliriz:

1- Netflix'i bilgisayardan açın.

2- Sağ üst köşedeki üç nokta işaretine tıklayın.

3- Karşınıza çıkan menüden "Ayarlar"ı seçin.

4- Ardından "Hesap ayrıntıları" sekmesini seçin.

5- Buradan izleme geçmişindekileri seçip silebilirsiniz.

ADIM ADIM RESİMLİ OLARAK NETFİLX İZLEME GEÇMİŞİ SİLME

Netflix izleme geçmişi nasıl silinir sorusuna detaylı olarak anlatmata fayda var. Aşağıda verdiğiğimiz görselleri takip ederek izlemegeçmişi silme işlemini kolayca yapabilirsiniz. İşte adım adım resimli anlatımla Netflix izleme geçmişini silme yöntemi;

1. Öncelikle Netflix uygulamasını açın.

2. Ardından sağ tarafta bulunan üç nokta seçeneğine tıklayın.

1_5

3. Ayarlar menüsündenhesap ayrıntılarını seçin ve açın.

2_4

4. Bu aşamada sizi Netflix'in internet sitesine yönlendirecektir. Daha sonra aşağıda kullanmış olduğunuz profili seçin.

3_4

5. Kullandığınız progfili seçin. Ardından aşağıda izleme etkinliği seçeneği olacaktır. İzleme etkinliği seçeneğini seçin ve açın.

4_4

6. Netflix izleme geçmişi silme akranında karşınıza izlediğiniz dizi ve filmlerden oluşan bir liste bulunuyor. Bu listedeki dizi ve filmerin yanında bulunan daireye tıkladığınız zaman izleme izlediğiniz şey geçmişinden siliniyor.

5_2

7. Karşınıza çıkan seçeneklerden tek tek izleme geçmişini de silebilirsiniz komple tüm izlediklerinizi de silebilirsiniz.

6_2

Bu anlattığımız adımları eksiksiz ve hatasız olarak yaparsanız izleme geçmişizi silinecektir ve 24 saat içinde profilizde izleme geçmişiniz görünmeycektir.

NETFLİX ÜCRETSİZ İZLEME

İŞTE NETFLİX ÜCRETLERİ 2021

Netflix geçtiğimiz günlerde Türkiye'de abonelik ücretlerine büyük bir zam yapmıştı. Yapılan zamndan sonra Netflix ücretleri şöyle oldu;

TEMEL PAKET ÜCRETİ: 17,99 liradan 26,99 liraya yükseltildi. (Yüzde 50 zam yapıldı)

STANDART PAKET ÜCRETİ: 29,99 liradan 40,99 liraya yükseltildi. (Yüzde 37 zam yapıldı)

ÖZEL PAKET ÜCRETİ: 41,99 liradan 54,99 liraya yükseltildi. (Yüzde 30 zam yapıldı)

Haber Ara