Dolar

32,4781

Euro

34,7528

Altın

2.439,37

Bist

9.915,62

Netflix’e iki yeni İspanyol dizisi You Aren’t Special ve Everything Else yolda! Takipçiler sabırsızlıkla bekliyor

Netflix ve HBO İspanya'daki yatırımlarına devam ediyor. Her iki firmadan yeni seri duyuruları geldi. Dizinin başlıkları You Aren’t Special ve Everything Else olarak açıklandı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-22 22:46:50

Netflix’e iki yeni İspanyol dizisi You Aren’t Special ve Everything Else yolda! Takipçiler sabırsızlıkla bekliyor

Netflix ve HBO, İspanya ile sıkı sıkıya tutunmaya devam ediyor. Son duyuruya göre platforma İspanyol yapımı iki yeni dizi geliyor.

Tú no eres especial (You Aren't Special):

 

Oria Films (“No tengas miedo”) Netflix onaylı dizilerin yapımcılığını üstlenecek. Yapımcılığını Estíbaliz Burgaleta'nın (Skam Spain) üstlendiği dizinin çekimleri önümüzdeki yıl İspanya'nın kuzeyindeki Navarre eyaletinde gerçekleşecek.

Salavarría adlı kurgusal bir kasabada geçen bir komedi dizisi, Amaia adlı bir gencin hikayesini anlatıyor. Barselona'daki rahat ve heyecan verici hayatını terk etmek ve onun için çok sıkıcı olan bir köye gitmek zorunda kalan Amaia'nın hayatı, büyükannesinin cadı güçlerinin içinde olduğunu keşfettiğinde yeniden renklenecektir.

Todo lo otro (Everything Else):


Yapımcılığını Producciones Mandarina'nın üstlendiği Abril Zamora (The Life Ahead, Elite) HBO España'da yayınlanacak dizinin yönetmenliğini ve başrolünü üstlendi. Dizide, umduklarından çok farklı ilişkilere hapsolmuş 30'lu yaşlarında bir grup insanın hayatları sansür olmadan anlatılacak. Çekimler önümüzdeki yıl başlayacak ve 2021 bitmeden başlaması planlanıyor.

 

Haber Ara