Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Netanyahu'dan Nasrallah'ın açıklamalarına cevap geldi: Lübnan'ı vururuz

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın İsrail'e ilişkin açıklamalarına tepki gösterdi. Netanyahu, Nasrallah'ı Hizbullah'In saldırı yapması durumunda Lübnan'ı vurmakla tehdit etti.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-07-14 16:03:38

Netanyahu'dan Nasrallah'ın açıklamalarına cevap geldi: Lübnan'ı vururuz

İsrail'in Hizbullah'a ve Lübnan'a yönelik 2006 yılında başlattığı saldırının 13. yılı münasebetiyle Lübnan'ın El Menar televizyonuna cuma günü bir röportaj veren Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, İsrail'in tamamını hedef almakla tehdit ederek “İsrail'in nükleer silahlara ya da binlerce füzeye ihtiyacı yok, sadece Hayfa limanındaki amonyak tanklarına bir füzenin değmesi yeterli olur” dedi.

LÜBNAN'I VURMAKLA TEHDİT ETTİ

Nasrallah'ın bu açıklamasına İsrai'den cevap geldi. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, “Hafta sonu boyunca Nasrallah'ın İsrail'e saldırı planlarını duyduk. Şu bilinmelidir ki eğer Hizbullah aptalca İsrail'e saldırmaya kalkışırsa, onu ve Lübnan'ı ezici bir askeri darbeyle vururuz. Ben Nasrallah'ın aksine saldırı planlarımızın ayrıntılarını açıklamayacağım. Ancak sadece ona, yıllarca kazdıkları terörist tünellerini birkaç gün içinde nasıl yıktığımızı hatırlatmak isterim” dedi.

Haber Ara