Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Nasrallah’ın kızı Zeyneb: İsrail haritadan silinecek

Lübnan Hizbullahı lideri Hasan Nasrallah’ın kızı Zeyneb Nasrallah, haber sitesi Al-Ahad ile yapılan röportajında, “İsrail’in kaderi bizim elimizde. Geçmişte sarsılmaz olan ordu, haritadan silinecek. Ve bizler de El Aksa Camii’nde dua edeceğiz” dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-05-10 17:41:23

Nasrallah’ın kızı Zeyneb: İsrail haritadan silinecek

buyuk_20

Lübnan Hizbullahı lideri Hasan Nasrallah'ın kızı Zeyneb Nasrallah, haber sitesi Al-Ahad ile yapılan röportajında, “İsrail'in kaderi bizim elimizde. Geçmişte sarsılmaz olan ordu haritadan silinecek. Ve bizler de El Aksa Camii'nde dua edeceğiz” dedi.

Lübnan Hizbullahı lideri Hasan Nasrallah'ın kızı Zeyneb Nasrallah, “İsrail haritadan silinecek” dedi.
İran haber sitesi Al-Ahad'da yayınlanan röportajda Nasrallah'ın kızı Zeyneb Nasrallah, babasının davranışlarından ‘gurur' duyduğunu söyledi.

‘İRAN SONUNDA KAZANACAK'

İranlılara sabır tavsiye eden Zeyneb Nasrallah, "Zorluklar var ve sabırlı olmalıyız. İran, tüm gücüyle yaptırımlara dayanabiliyor ve günün sonunda kazanacaklar"dedi.
33 yaşındaki Zeynep Nasrallah, Amerika Birleşik Devletlerini ise “Büyük Şeytan” olarak nitelendirdi ve İran İslam Cumhuriyeti'nin kurucusu Ayetullah Humeyni'yi de övdü.

‘ABD İLE DOSTLUK KURMAK YANLIŞ'

ABD ve İsrail'le dostluk kurmanın yanlış ve imkansız olduğunu söyleyen Zeyneb Nasrallah röportajında, “İsrail'in kaderi bizim elimizde. Geçmişte sarsılmaz olan ordu haritadan silinecek. Bizler de El Aksa Camii'nde dua edeceğiz” dedi.

‘BABAMLA ÇOK GURUR DUYUYORUM'

Zeynep Nasrallah, babasıyla ilgili bir soruları da şöyle cevaplandırdı:
“Babamla çok gurur duyuyordum, beni mutlu ediyor ve Hizbullah'ın Genel Sekreteri rolündeki rolü beni birçok şeylerden mahrum etse de, hapishane hayatı yaşatmadı.
Her kararın kendine has sonuçları var ve Hizbullah'ın liderinin şartları ne olursa olsun babamın ve ailemin yaşamını anlayışla kabul edeceğimize inanıyorum… Bizim için tek zor kısmı onu özlememiz; ancak yükümlülüklerini yerine getirebildiğine minnettarız.

Babam, bazı gazetelerde açıklandığı gibi hapishane hayatı yaşamadı ve saklanmadı. Babam direniş ve halk uğruna kendini feda etmeye hazır.
Şartlar nedeniyle babam, torunlarını yılda birkaç defa görebiliyor. O'nu bir baba ve lider olarak görüyorum ve sözlerine ve tavsiyelerine uyuyorum, her zaman onu dinleyip itaat edeceğim. Tavsiyesinden şüpheliyim ve her zaman mantıktan bahsettiğini biliyorum.”

KADINLARA KONFERANS
VERMEK İÇİN İRAN'A GELDİ

Hasan Nasrallah'ın kızı Zeynep Nasrallah, ikisi kız, ikisi erkek olmak üzere dört çocuk annesi. İslam'da kadınların statüsü konulu bir konferansa katılmak için Tahran geldi.
Web sitesi, Hasan Nasrallah'ın kızı Zeyneb'e, kendinden emin, mütevazi ve gülümseyen biri olarak nitelendirdi.

Haber Ara