Dolar

32,4711

Euro

34,7516

Altın

2.442,25

Bist

9.915,62

Mustafa Denizli Trabzonspor'a geliyor

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mustafa Denizli ile görüştüklerini, tecrübeli teknik adamın gelmek istediğini söyledi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-13 18:04:29

Mustafa Denizli Trabzonspor'a geliyor

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Ekim ayında resmi teklif götürdüğü Mustafa Denizli, kongre sürecini bekliyor.

En son Azerbaycan'da (2013- 14) sezonunda görev yapan Denizli'nin başkan Hacıosmanoğlu'na "Kongre sonrası görüşelim. Trabzonspor da kim çalışmak istemez" dediği öğrenildi.

KONGREDEN ÖNCE DE GELEBİLİR

Denizli'nin bir an önce göreve başlamasını isteyen başkan ise konuyu diğer başkan adaylarına da açarak, "Kim göreve gelirse gelsin Mustafa Denizli ile yola devam edelim" fikrini ortaya attı.

Bu görüşün kabul görmesi halinde, Denizli kongreden önce takımın başına gelecek.

OLUMLU BAKTIĞINI SÖYLEDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Sabah gazetesine konuşan Hacıosmanoğlu, kongre sonrası için teknik adam arayışında bulunduklarını belirterek, "Kendisiyle yapılan ilk görüşmede teklife olumlu baktığını söyledi. Biz de Mustafa Denizli ismine çok sıcak bakıyoruz. Arkadaşlarımız gerekli görüşmeleri yapıyor" şeklinde konuştu.

3 BÜYÜKLERİ ŞAMPİYON YAPAN TEK HOCA

Daha önce sırasıyla Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı çalıştıran Mustafa Denizli, 3 büyükleri de ligde şampiyon yapmış ve bu alanda bir ilke imza atmıştı.

Denizli, bu başarıların üstüne Trabzonspor'u da mutlu sona ulaştırdığı takdirde kırılması çok güç bir rekora imza atmış olacak.

Haber Ara