Dolar

32,4643

Euro

34,7320

Altın

2.435,54

Bist

9.915,62

Mourinho'ya süper teklif

Fransız ekibi Monaco'nun ortakları Chelsea patronu Abramovich'e Jose Mourinho'yu transfer etmek için 50 milyon Euro önerdiklerini doğruladı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-04 21:03:06

Mourinho'ya süper teklif

Son günlerde sıkıntılı günler geçirse bile, Mourinho hala Chelsea için 'özel' olmaya devam ediyor. Monaco'nun ortaklarından yapılan açılamada, Portekizli teknik adam için Chelsea'ye 50 milyon Euro teklif ettikleri doğrulandı.

İtalyan iş adamı Alessandro Proto'nun Londra'da Chelsea'nin patronu Abramovic ile görüştüğü ve Mourinho'nun durumunu sorduğu bildirildi.

Proto'nun EFE'ye yaptığı açıklamada "Biz Mourinho'yu hemen takımın başına getirmek için 50 milyon Euro'luk bir teklif sunduk; fakat aldığımız cevap 100 milyon Euro'ydu. Bence bu miktar biraz abartılmış gibi görünüyor" dedi.

Basının kaynaklarına göre teklifin reddedilmesinin sebebi paradan ziyade, Abramovic'in Mourinho'yu dünyanın en iyisi olarak görmesi.

Cumartesi günü Stamford Bridge'de alınan Liverpool mağlubiyeti nedeniyle baskıyı çok yakından hisseden Mourinho ve öğrencileri Premier Lig tablosunda hiçte alışık olmadıları bir sıradalar.

Haber Ara