Dolar

32,5182

Euro

34,9167

Altın

2.439,05

Bist

9.716,77

Motorlu taşıtlar vergisi borcunu nasıl öğrenirim? MTV ödemesi hangi bankalardan ödenir?

Motorlu taşıtlar vergisi borcunu nasıl öğrenirim? Motorlu taşıtlar vergisinin ödeme planına göre ilk ayağı Ocak ayında son buluyor. Peki ama borç olup olmadığı nereden öğrenilir? MTV borcu hangi bankalardan ödenir?

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-27 15:34:48

Motorlu taşıtlar vergisi borcunu nasıl öğrenirim? MTV ödemesi hangi bankalardan ödenir?

Motorlu Taşıt Vergisi ödemesi Gelir İdaresi Başkanlığının sitesinden yapılabiliyor. Siteden geçmiş dönem borçları da sorgulanabiliyor. Bu işlemhem anlaşmalı bankalar aracılığıyla hem de internet üzerindeki farklı kanallardan yapılabiliyor. MTV Ödeme Ekranına Ulaşmak İçin Tıklayınız...

Motorlu taşıtlar vergisinde bu yıla ilişkin ilk taksit ödemesinin 1 Şubat Pazartesi gününe kadar yapılması gerekiyor, geçmiş dönem borçlarının yapılandırılması için de aynı tarihe kadar başvuru imkanı bulunuyor. Söz konusu vergi ocak ve temmuz ayları olmak üzere eşit 2 taksitte ödenecek. İlk taksitin Şubat ayına kadar ödenmesi gerekiyor. MTV Ödemesi Hangi Bankalardan Yapılabilir?

Türkiye Halk Bankası, Denizbank, ING Bank, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Şekerbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi Bankası, TEB, İş Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası, HSBC, Odea Bank, Aktif Yatırım Bankası, Alternatif Bank, Akbank ve Ziraat Bankası mtv ödeme işlemi için kullanılabilecek bankalar arasında bulunuyor.

Haber Ara