Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Moda tasarımının yükselen yıldızı Dado Style

Türkiye’de moda ve tekstil sektörünün gelişimi günden güne artarken Dado Style güzel ve başarımlı girişimlerle dikkat çekiyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-11 11:53:55

Moda tasarımının yükselen yıldızı Dado Style

Türkiye'de moda ve tekstil sektörünün gelişimi günden güne artmaktadır. Öyle ki son zamanlarda tekstil sektörüne birçok modacı ve tasarımcı, aynı zamanda üretici firma eklenmiştir. Sektördeki bu gelişim ise global pazarda meyvelerini vermeye başlamıştır. Özellikle bayan giyimi konusunda yeni ve keskin çizgiler oluşturmak, bayanların rahatlıkla ve zarafetle taşıyacağı yeni ürünlerin üretimini gerçekleştirmek değişen ve hızına yetişilemeyen moda akımlarını yakından takip etmek tekstil firmalarının markalaşma süreçlerindeki en büyük etkenleri olarak karşımıza çıkıyor.

Global piyasada modanın ve tekstil sektörünün hızına yetişmek kolay değil, fakat ülkemizde de güzel ve başarımlı girişimler de yok değil. Dado Style markası ile ön plana çıkan Dima Aslan, 2017 yılında kurmuş olduğu firması ile Ortadoğu'dan, Balkanlara, Arap coğrafyasından, Avrupa'ya kadar uzanan bir şöhrete kısa süre içerisinde sahip oldu. Başarılı modacı, göz kamaştırıcı tasarımlarıyla lüx ve zarafeti kombinleyerek adeta kendisine yeni bir müşteri kitlesi oluşturdu.

Dado style haber detay - timeturk (1)

Sosyal medya üzerinden hatırı sayılır bir müşteri kitlesine ulaşan firmanın merkezi ise İstanbul Merter'de bulunmakta. 2020 yılı kreasyonunu da görücüye çıkaran başarılı modacı global piyasada büyük yankı uyandırarak sektördeki yükselişini devam ettiriyor. Kaliteli ve zarif çizgilere sahip elbiseleri tüm dünyada ki kadınların ve moda tutkunlarının beğenisine sunan Dado Style, büyük bir dış ticaret hacmini de elinde bulunduruyor. Tasarımlarında bayanların kendilerini rahat hissedebildiği ve keskin çizgilere ve hatlara sahip özel gün ve gece kıyafetleri üretmeyi hedefleyen firmanın, Türkiye pazarında da kısa süre içerisinde birçok ünlü giyim markası ile yarışır hale geldiği bildiriliyor.

Moda ve tasarım konusunda yurt dışında eğitim alan Dima Aslan, tasarım ve fikirleriyle de bir çok genç modacı ve tasarımcıya da ilham kaynağı oluyor.

Haber Ara