Dolar

32,4455

Euro

34,7793

Altın

2.440,84

Bist

9.915,62

Metin Feyzoğlu: Sefil, aşağılık PKK

Katıldığı konferansta konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, PKK'ya ağır eleştirilerde bulundu...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-21 04:14:28

Metin Feyzoğlu: Sefil, aşağılık PKK

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzoğlu, katıldığı konferansta son dönemlerde yaşanan çatışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Feyzoğlu, "Bölücü, kanlı, vahşi, aşağılık terör örgütü PKK. Gencecik çocukları evlerinden, analarından alıphendeklerin önüne nöbetçi dikiyorsunuz. Kendiniz uyuşturucu ticareti yapıp haremlerde yaşıyorsunuz. Sefilsiniz, aşağılıksınız, kanlı katillersiniz" dedi.

Ajanslarda yer alan bilgide; Feyzioğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği Kayseri Şubesi'nin düzenlediği ‘Ulusal Egemenlik Hukuk ve Demokrasi' konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

İl Özel İdaresi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen konferans saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

"SEFİLSİNİZ, AŞAĞILIKSINIZ, KANLI KATİLLERSİNİZ"

Konferansta konuşan Feyzioğlu, PKK'ya tepki göstererek, “Bölücü, kanlı, vahşi, aşağılık terör örgütü PKK. Gencecik çocukları evlerinden, analarından alıphendeklerin önüne nöbetçi dikiyorsunuz. Kendiniz uyuşturucu ticareti yapıp haremlerde yaşıyorsunuz. Sefilsiniz, aşağılıksınız, kanlı katillersiniz. Kimseden korkumuz yok, PKK aşağılık terör örgütüdür. Yeniliyorsunuz. Biliyorum dağda yaşıyor diye yutturulan ancak villalarda, vadilerde harikulade hayat süren, insan kanıyla o hayatları süren sefiller; yeniliyorsunuz.

"SİZİ TÜRK MİLLETİ YENİYOR"

Sizi Türk ordusu, Türk polisi ve topyekun Türk milleti yeniyor. Sizin bu topraklardan kökünüzü elbirliğiyle kazıyacağız. Bu konuda lütfen kararlı olun. En ufak bir karamsarlığa ne olursa olsun izin vermeyin. Çünkü bu teröristlerin istediği şu; umutsuzluğa düşelim, karamsarlığa kapılalım, yenildiğimizi sanalım ki bize diz çöktürsünler.

"TÜRK MİLLETİ YENİDEN ŞAHLANMIŞTIR"

Türk milleti yeniden şahlanmıştır, Türk Silahlı Kuvvetleri yeniden işi ele almıştır. Tam bir kararlılıkla Türk ordusu, Türk polisi onların inlerine tek tek girmektedir. Bu iş bitecektir. Bu konuda rahat olun” dedi.

Haber Ara