Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Meteoroloji uyardı: Sağanak geliyor

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, haftasonu yurt genelinde yağışlar etkili olacak. Sıcaklıklarda düşüş bekleniyor. İşte İzmir, Ankara ve İstanbul hava durumu başta olmak üzere il il sıcaklıklar...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-19 21:15:10

Meteoroloji uyardı: Sağanak geliyor

Bugün yurt genelinde yurt genelinde yağış beklenmiyor. Parçalı ve az bulutlu hava hakim olacak. İç bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

HAFTASONUNA DİKKAT!

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, yağışlar batı kesimlerden başlayarak pazar günü yurdun büyük bir bölümü etkisi altına alacak. Yağışların çok kuvvetli olması beklenmiyor. Ancak önümüzdeki üç günlük periyotta yurdun kuzey batısında rüzgarlar etkisini hissettirecek.

CUMARTESİ HAVA DURUMU

Cumartesi günü yurdun batı kesimlerinde yağışlı havanın yer yer etkisini göstermesi bekleniyor. Yağışlar Marmara'nın güneydoğusunda İç Ege'de, Göller Yöresi'nin kuzey batısında, Eskişehir çevrelerinde yağış etkili olacak. İstanbul'da özellikle Avrupa yakasında yer yer sağanak yağış geçişleri bekleniyor, sıcaklık en yüksek 31 derece olacak. Ankara'da bulutlu bir hava hakim olacak, en yüksek sıcaklık 35 derece. İzmir'de ise çok bulutlu hava hakim, sıcaklık 33 derece. Yurt genelinde sıcaklıklarda cumartesi gününden itibaren düşüş başlayacak. Sıcaklıklar mevsim normallerinin 1-2 derece altında seyredecek.

PAZAR GÜNÜ YAĞIŞLAR YURT GENELİNDE ETKİLİ

Pazar günü yurdun büyük bir bölümünde yağış yüzünü gösterecek. Marmara'nın doğusunda, İç Ege Göller Yöresi çevresinde, İç Anadolu Bölgesi'nin kuzey ve batı kesimlerinde, Karadeniz Bölgesi'nin özellikle iç kesimlerinde, Batı Karadeniz'in kıyı kesimlerinde ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yağış tahmin ediliyor. Diğer illerinde parçalı ve az bulutlu hava hakim olacak. İstanbul'da pazar günü çok bulutlu hava hakim, 31 derece olacak. Yağış beklenmiyor. Habertürk Meteoroloji uzmanı Hüseyin Öztel'in verdiği bilgilere göre, pazar günü sabah saatlerinde kısa süreli bir yağış geçişi yaşanabilir. Ankara'da yer yer sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık en yüksek 30 derece olacak. İzmir'de ise çok bulutlu hava hakim, sıcaklık 33 derece.

Önümüzdeki hafta yağışlı hava etkisini sürdürecek. Sıcaklıklarda 4 derece düşüş bekleniyor.

İSTANBUL'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

5gunl

 

 

 

CUMARTESİ
cum
PAZAR

paz
PAZARTESİ

ptesi
SALI

sali

 

Haber Ara