Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

MasterChef Türkiye’de kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef Kırmızı ve Mavi takım oyuncuları kim?

MasterChef Türkiye 2020'de dün akşam yarışmacılar kaptan olabilmek için yarıştı. Peki MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? 16 Kasım MasterChef Kırmızı ve Mavi takım kaptanları...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-17 14:52:14

MasterChef Türkiye’de kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef Kırmızı ve Mavi takım oyuncuları kim?

MasterChef 2020'de dün akşam heyecan dolu bir kaptanlık mücadelesi verildi. Kaptanlık yarışında mantı yapan yarışmacılar kıyasıya mücadele verdi. Şefler en başarılı tabağı seçti ve bu haftanın ilk takım kaptanı belli oldu. MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? 16 Kasım MasterChef Kırmızı ve Mavi takım kaptanları...

MasterChef'te Mavi takım kaptanını belirleyecek yemek mantı oldu. Mantı için yarışmacılara 45 dakika süre verildi. Yarışmacıların yaptığı farklı mantılar şeflerin beğenisine sunuldu. Şefler tadım yaptıktan sonra finale kalan dört ismi çağırdı. Bu isimler Emir, Sefa, Uğur ve Barbaros oldu. Finale kalan bu yarışmacıların dördüncüsü Uğur, üçüncüsü Emir oldu. Son iki arasında ise kaptanlık oyununu kazanan isim Barbaros oldu.

KIRMIZI TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

MasterChef'te kendisine bir hafta boyunca rakip olacak Kırmızı takım kaptanı olarak Barbaros'un seçimi Serhat'tan yana oldu.

16 KASIM MASTERCHEF TAKIMLARDAKİ OYUNCULAR...

Mavi takım kaptanı Barbaros ile Kırmızı takım kaptanı Serhat'ın seçimi ile oluşan haftanın takımları şu şekilde;

MAVİ TAKIM: Barbaros, Özgül, Emir, Sefa, Ebru

KIRMIZI TAKIM: Serhat, Ayyüce, Eray, Uğur

KAPTANLAR DÜELLOSUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te kaptanlar düellosunda yarışmacılardan istenen yemek "Kuzu Güveç" ve yanında pirinç pilavı oldu. Şefler, bu yemeği hazırlamaları için yarışmacılara 50 dakika süre verdi. Süre sonunda şefler, tadım yaparak kararlarını açıkladı. Şeflerin oybirliği ile verdiği karar göre, takımına büyük bir avantaj kazandıran ve kaptanlar düellosunu kazanan Barbaros oldu.

Haber Ara