Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Marafona kimdir? Jose Marafona nereli? Marafona hangi takımdan transfer edildi?

Beşiktaş ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynana müsabaka çok konuşuldu. Maçta şike yapıldığı iddiaları sosyal medyada oldukça çok konuşuldu. Maça Alanyaspor kalecisi Marafona'nın yediği gol damga vurdu. Peki Marafona kimdir? Marafona hangi takımdan transfer edildi? Jose Marafona nereli? Marafona gerçekten şike mi yaptı?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-08 09:51:29

Marafona kimdir? Jose Marafona nereli? Marafona hangi takımdan transfer edildi?

Beşiktaş ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynana müsabaka çok konuşuldu. Maçta şike yapıldığı iddiaları sosyal medyada oldukça çok konuşuldu. Maça Alanyaspor kalecisi Marafona'nın yediği gol damga vurdu. Peki Marafona kimdir? Marafona hangi takımdan transfer edildi? Marafona nereli? Marafona gerçekten şike mi yaptı? 

Beşiktaş'ın Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Maçta Jose Marafona'nın yediği gol çok konuşuldu. Peki Marafona kimdir? Jose Marafona nereli? Marafona hangi takımdan transfer edildi?

Jose Marafona kimdir?

José Carlos Coentrão Marafona 8 Mayıs 1987 yılında dünyaya geldi. Jose Marafona Portekizli futbolcudur. Kaleci olarak futbol yaşantısına devam ediyor. Jose Marafona Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'da oynamaktadır. Jose Marafona Portekiz ekibi Braga'dan transfer edilmiştir. Jose Marafona güncel değeri 900 bin euro olarak tahmin ediliyor. 

Jose Marafona yakın analiz

Anavatandaki isim: José Carlos Coentrão Marafona

Tam adı: José Marafona

Doğum tarihi: 8 May 1987

Doğum yeri: Vila do Conde Portekiz

yaş: 33

Boy: 1,90 m

Uyruk: Portekiz Portekiz

Mevki: Kaleci

Ayak: sol ayak

Güncel kulüp: Alanyaspor Alanyaspor

Haber Ara