Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-23 22:54:02

Maçın ardından
Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Medicana Sivasspor'u 4-2 mağlup ettikleri maçta oyuncularının sergilediği performanstan memnun olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına konuşan Skibbe, maçın ikinci yarısının heyecanlı geçtiğini kaydetti.

İlk yarıda iyi mücadele ederek 2-0 öne geçtiklerini anlatan Alman teknik adam, şunları söyledi:

"Agresif ve istekli bir şekilde oynayarak sonuca ulaştık. İkinci yarının başında Ben Khalifa kazandığı bir topu Gekas'a oynadı ve 3-0 öne geçtik. Ne yazık ki konsantrasyonumuz bozuldu ve rakip 2 golle bize yaklaştı. Ondan sonra Lawal'ın hazırladığı pozisyonda Gekas'n muhteşem golüyle 4-2 yaptık. Takımımın 90 dakika boyunca gösterdiği performanstan memnunum. Umuyorum gelecek hafta evimizde Çaykur Rizespor'a karşı da aynı performansı gösteririz."

- Medicana Sivasspor cephesi

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yaptıkları bireysel hatalar nedeniyle maçı kaybettiklerini söyledi.

Eskişehirspor'u galibiyetinden dolayı tebrik eden Yalçın, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Oyunun tamamında inanılmaz bireysel hatalar yaptık. Son iki golü tamamen bireysel hatadan yedik. Bu seviyede bir takımın yapmaması gereken hatalar yaptık. 4 gol yersen kazanma ihtimalin zorlaşır. 3-2'den sonra maçı çevirebileceğimizi düşünüyorduk. Çok basit goller yedik. Konsantrasyon açısından ciddi sıkıntılar yaşadık. Kötü bir gece oldu ve üzgünüz. Gelecek hafta, bu mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz."

Haber Ara