Dolar

32,3354

Euro

35,1404

Altın

2.240,80

Bist

8.725,04

Kobra Murat Kimdir?

Romanların Cemil İpekçisi, terzisi ve müzisyeni olarak bilinen Kobra Murat Kimdir? Kobra Murat kaç yaşındadır? Kobra Murat kaç kilo verdi?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-07 16:36:24

Kobra Murat Kimdir?

Gerçek adı Murat Divandiler olarak bilinen Kobra Murat İstanbul Balat'ta yaşayan terzilik ve müzisyenlik ile geçinen evli, iki erkek ve bir kız çocuğu babasıdır.

Roman haklarını koruyan ve bunun mücadelesini veren Kobra Murat Dünya Romanlar Onursal Başkanı'dır.
Roman Konseyi Sözcüsü olan Kobra Murat teklif edilmesine karşılık milletvekili olup politikaya dahil olmak istemediğini ifade ediyor. Kendisini ‘Romanların Modacısı' olarak tanımlayan Kobra Murat eşine çok aşık olduğunu dile getirdi. 26 yıl önce çalıştığı konveksiyon da tanıştığı Emine Hanım ile dünya evine giren Kobra Murat Roman asıllı modacı ve müzisyen bir kimliğe sahiptir. 

Romanlığı sevdiğini dile getiren Kobra Murat aldığı aşırı kilolar için mide küçültme ameliyatı oldu. Verdiği 58 kilo ile görüntüsü büyük oranda değişen Kobra Murat aynı zamanlarda Romanların düğünlerinin aranan ismi olarak ün yaptı.
En büyük hayalinin bir kız çocuğu olduğunu dile getiren Kobra Murat iki erkek çocuğuna sahip olduktan tam 6 yıl sonra bu hayaline kavuştuğunu dile getirdi.

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel programına konuk olan Kobra Murat söylediği şarkılar ve giyimi ile dikkatleri üzerine çekti.

İşi gereği efemine gibi göründüğünü dile getiren Kobra Murat'ın Roman Show adlı bir de albümü bulunuyor.
Ekranların sevilen dizisi Çukur'da Cansever ile düet yaptığı ‘Geliyor Havalı Geliyor' şarkısı Youtube sitesinde 6 milyon görüntü aldı.
Sanatçının albümünde ‘Yakadan Paçaya Kalite, Ye Paranı, Köftemiz, Kim Bizi Çekemiyorsa, Oh Canıma Değsin' gibi parçalar yer alıyor.

 

Haber Ara