Dolar

32,5104

Euro

34,9083

Altın

2.423,87

Bist

9.722,09

Kılıçdaroğlu'ndan Tanrıkulu'na destek

Geçtiğimiz günlerde CHP'li Tanrıkulu'nun 'SİHA ile siviller vuruldu' açıklamasına Kılıçdaroğlu'ndan destek geldi. CHP Lideri, SİHA'lar tarafından öldürülen teröristlerin piknik yapmaya gittiğini, yanlarında silah olmadığını söyledi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-12 10:09:22

Kılıçdaroğlu'ndan Tanrıkulu'na destek

FOX TV canlı yayınında İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündemi değerlendirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun "SİHA ile siviller vuruldu" sözlerine değinen Kılıçdaroğlu, öldürülen teröristlerin piknik yapmaya gittiğini söyledi.

"TERÖRİST OLABİLİRLER AMA SİLAH YOK"

CHP Lideri, "Terör örgütüne destek olabilirler, terörist olabilirler ama orada silah olması lazım. O da yok." ifadelelerini kullandı.

"SEZGİN BEY ÜZERİNDEN BİZE SALDIRIYORLAR"

Kemal Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili şunları söyledi: "Ne diyor Sezgin Tanrıkulu? Bu insanlar öldürüldü. Gerçekten terörist mi değil mi araştırılsın diyor. Bu 4 kişi oraya gitmeden önce güvenlik kontrolünden geçiyorlar. Eğer bunlar terörist ise neden tutuklanmıyor. Sezgin Bey üzerinden giderek CHP, PKK'ya destek veriyor diyorlar. Sezgin Bey üzerinden bize saldırıyorlar. Sezgin Bey ile konuştum. Olay yerinin yakınındaki bir muhtar bilgi verdi. Öldürülenlerden bazıları iş adamı zaten. Gizli kapaklı insanlar değil, piknik yapıyorlar orada. Terör örgütüne destek olabilirler, terörist olabilirler ama orada silah olması lazım. O da yok."

Haber Ara