Dolar

32,5910

Euro

34,8422

Altın

2.494,64

Bist

9.656,21

Kılıçdaroğlu'ndan protesto açıklaması!

Kılıçdaroğlu, ölümle tehdit edildiğini bunun Emniyet'in koordinasyonuyla gerçekleştirildiğini söyledi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-08 15:45:09

Kılıçdaroğlu'ndan protesto açıklaması!

TİMETURK I HABER MERKEZİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah Vezneciler şehitlerinin cenaze namazı sırasında yaşanan protesto ile ilgili açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

Cenaze törenine katılmayın. Neden? Efendim, olaylar çıkar. Sizi taşlayabilirler, yumurta atabilirler.

Böyle yumurta, taş atılacak, birisi "Niye buraya geldiniz?" diye bağıracak ve ben ona pabuç bırakacağım. Cemaate saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Cemaat son dere saygılı bri şeilde namazı eda etmiştir. Ama aralarına katılan 5-6 kişi özellikle provokasyon yapıyor, bğırıyor. Camide siyaset yapılmaz, avluda siyaset yapılmaz. O nedenledir ki cami cemaati son derece saygı ve huşu içinde namaz kıldı.

KURŞUN ATILDI!

Protokolün tam arkasında olan biri bağırıyor. Eski Cumhurbaşkanımızın, Başbakanın ve benim önümden geçerken, bağırıyor ve bana kurşun atıyor. Eğilip almak istedik, koruma arkadaşlar parmak izleri sebebiyle kağıtla aldılar.

Bir kişi beni ölümle tehdit edecek, sözde. Onun feriştahı gelse inandığım yoldan beni döndüremez. Ben ülkemi, insanımı seviyorum. İnsanım için öleceksem ben hazırım.

EMNİYETİ SUÇLADI

Beni asıl üzen tüm bunların emniyetin önünde hatta emniyetin koordinasyonuyla yapılmış olmasıdır. Bize söylenen "kendi önleminizi kendiniz alın." Alacağız! Kimseye pabuç bırkamayacağız. Ben daha önce TOBB'de özgürlüğü, özgürlükçü demokrasiyi savunmuş ve bunu bizim kanımızı dökmeden değiştiremezsiniz demiştim. Şimdi provasını yapıyorlar. Bir kişi ölürüz bin kişi geliriz.

Haber Ara