Dolar

32,4526

Euro

34,7693

Altın

2.442,00

Bist

9.915,62

Keen nedir? Google'dan yeni bir sosyal medya platformu

Pinterest'e rakip olacak, yapay zeka destekli sosyal medya platformu olan 'Keen', Google tarafından tatıtıldı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-23 06:09:20

Keen nedir? Google'dan yeni bir sosyal medya platformu

Google, yeni bir servis ile sosyal medya platformunda karşımıza çıktı. Keen adı verilen yapay zeka destekli yeni Google servisi, Pinterest'e rakip olarak geliştirilmiş gibi görünüyor.

Keen platformu ile kullanıcılar diledikleri konularda "Keen" adı verilen panolar oluşturabiliyor. Keen platformunu kullanmak için Google hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor. Sonrasında ise hakkında araştırma yapmak istediğiniz konuyu yazarak devam ediyorsunuz.

Keen sahip olduğu yapay zeka desteği sayesinde araştırmak istediğiniz konu ile ilgili önerilerde de bulunabiliyor.

Seçtiğiniz alan ve takip etmek istediğiniz önerileri de işaretlediğinizde Keen isimli panonuz oluşmuş oluyor. Pano içinde ilgi alanlarınız ve araştırmak istediğiniz konu içerikler yer alacak.

Keen'in nasıl kullanılacağını açıklayan Google, yemek tarifinden günlük yaşama pek çok konuda içeriklerin platformda yer aldığını belirterek sosyal medya platformu hakkında bir tanıtım videosu yayımladı.

Yeni bir sosyal medya platformu olması nedeniyle şimdilik sadece İngilizce olarak kullanılabilen uygulamanın yakın zamanda diğer dilleri de destekler hale gelmesi bekleniyor.

Haber Ara