Dolar

32,4432

Euro

34,7490

Altın

2.439,32

Bist

9.915,62

Kasımpaşa Göztepe canlı izle | Şifresiz Kanal Güncellendi!

Kasımpaşa Süper Lig'in 26 haftasında sahasında Göztepe ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Taraftarlar da maçı canlı nasıl izleriz diye sorgulamaya başladı. Kasımpaşa Göztepe canlı şifresiz izle linki haberimizde olacak. İki takımın taraftarları da Kasımpaşa Göztepe maçı canlı şifresiz nasıl izlenir diye araştırmaya başladı. İşte Kasımpaşa Göztepe canlı izleme güncel kanalı. Kasımpaşa Göztepe maçına dair tüm gelişmeler ve detayları aktaracağız.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-13 19:39:03

Kasımpaşa Göztepe canlı izle | Şifresiz Kanal Güncellendi!

Süper Lig'de heyecan dorukta. Ligin 26. haftasında Kasımpaşa ile Göztepe 3 puan için zorlu bir mücadeleye çıkacak. Kasımpaşa, Mustafa Denizli yönetiminde Göztepe'yi mağlup ederek kötü gidişe son vermeye çalışacak. Göztepe ise Süper Lig'e iyi başlayamamasına karşın çıktığı son 3 müsabakayı kazanmıştı. Göztepe Kasımpaşa'yı da mağlup etmesi halinde galibiyet serisini 4 maça çıkaracak.

Kasımpaşa Göztepe maçı nasıl canlı şifresiz izlenir?

Kasımpaşa Göztepe canlı izle... Kasımpaşa Göztepe maçı nereden izlenir diye araştıran taraftarlar zorlu mücadeleyi beIN Sports ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Göztepe üst üste 4. galibiyet için sahada

Göztepe cephesi Ligde son 3 haftada Kayserispor'u 2-0, Trabzonspor'u 2-1 ve Atiker Konyaspor'u 3-2 mağlup eden Göztepe, Kasımpaşa karşısında üst üste 4. galibiyet için mücadele edecek.

Kasımpaşa Göztepe maçı canlı online olarak da izlenebilir

Kasımpaşa Göztepe maçını online canlı olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Kasımpaşa Göztepe Digitürk'ten satın alma işlemi ile nasıl canlı izlenir?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. KASIMPAŞA GÖZTEPE CANLI İZLE | ŞİFRESİZ YAYIN | GÜNCELLENDİ

Kasımpaşa Göztepe maçı saat kaçta başlayacak?

Kasımpaşa Göztepe ile sahasında zorlu bir müsabakaya çıkacak. Maç Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20:00'de başlayacak. Kasımpaşa Göztepe maçının hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu olacak.

Kasımpaşa ve Göztepe puan durumu

Bu karşılaşma öncesi Kasımpaşa 23 puanla 16. sırada yer alıyor. 8. sıradaki Göztepe'nin ise 34 puanı bulunuyor.

Kasımpaşa Göztepe maçı ilk 11'ler

Kasımpaşa: Ramazan, Hadergjonaj, Sarlija, Meriah, Haddadi, Tirpan, Aytaç, Ndongala, Hajradinovic, Thiam, Koita.

Göztepe: Beto, Gassama, Borges, Titi, Schwechlen, Mossoro, Castro, Halil, Napoleoni, Tripic, Jerome.

Kasımpaşa Göztepe maçı güncel takip maç başladığında sitemizde olacak...

Haber Ara