Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Kardeşlerim dizisi Kadir kimdir? Halit Özgür Sarı kimdir, nereli, kaç yaşında?

Kardeşlerim dizisi Kadir kimdir? Atv ekranlarında 20 Şubat Cumartesi akşamı Kardeşlerim adlı dizi yayın hayatına başlıyor. Genç oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi televizyon izleyicileri tarafından merakla bekleniyor. Dizide önemli bir rolü üstlenen Kadir Eren kimdir? Dizideki genç oyunculardan biri de Halit Özgür Sarı. Peki Kardeşlerim dizisinde Kadir Eren rolünü oynayan Halit Özgür Sarı kimdir? Halit Özgür Sarı nereli, kaç yaşında? Kardeşlerim dizisi Kadir kimdir? Kardeşlerim dizisinin Kadir'i kimdir, nereli, kaç yaşında?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-19 19:33:41

Kardeşlerim dizisi Kadir kimdir? Halit Özgür Sarı kimdir, nereli, kaç yaşında?

İlk fragmanı günler öncesinden yayınlanan Kardeşlerim dizisi nihayet seyircileriyle buluşuyor. 20 Şubat Cumartesi akşamı Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Kardeşlerim dizisi şimdiden gündeme oturdu. Kardeşlerim dizisi konusu ve genç oyuncu kadrosuyla izleycilerden tam not alacağa benziyor. Kardeşlerim dizisinde Kadir Eren rolüne hayat veren Halit Özgür Sarı da ileyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Kardeşlerim dizisi Kadir kimdir? Kadir Eren dizide 19 yaşında bir genci oynuyor. Aile yükünü sırtında taşıyan Kadir Erden aileiyle birlikt hayata göğüs geriyor. Peki Kadir Eren rolünü oynayan Halit Özgür Sarı kimdir? Halit Özgür Sarı nereli, kaç yaşında? Halit Özgür Sarı boyu kaç? Kardeşlerim dizisi Kadir kimdir?

Kardeşlerim dizisi Kadir kimdir?

Kardeşlerim dizin karakterleri internette sıkça aranır oldu? Dizide Kadir Eren rolünü canlandıran Halit Özgür Sarı da en çok arananlar arasında. Peki Kardeşlerim dizisindeki Kadir Eren kimdir? Kadir, kısa sürede hem annesini hem de babasını kaybeden ailnin 19 yaşında olan büyük çocuğu. Yaşı 19 olmasına rağmen hayata karşı omuzlarında büyük bir yük taşıyor. Kadir dürüst, çalışkan bir genç. Ansnei ve babası hayatını kaybedince kardeşlerinin hem anası hem babası oluyor. Kardeşlerim dizisinde Kadir Eren ailsini herşeyden korumak için elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Kardeşlerim dizisi Kadir kimdir Halit Özgür Sarı kimdir, nereli, kaç yaşında (1)

Halit Özgür Sarı kimdir, nereli, kaç yaşında?

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan dizinin genç oyuncuları interntte aranmaya başlandı. Halit Özgür Sarı bir fotomodel ayrıca bir dizi oyuncusu.  Halit Özgür Sarı 1993 yılında İstanbul doğdu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu. Halit Özgür Sarı boyu kaç? Halit Özgür Sarı'nı boyu 1,77'dir. Halit Özgür Sarı 65 kilo ağırlığında ve gözleri kahverengidir. 

İzleyici karşısına ilk olarak Diriliş: Ertuğrul dizisindeki Gündoğdu ve Selcan'ın Oğlu Süleyman rolü ile çıktı ve izleyici tarafından sevildi. Ardından Şampiyon dizisinde Kerem karakterini canlandırdı, Kırmızı Dizisi kadrosunda yer aldı. Son olarak Kardeşlerim dizisinde Kadir Eren rolünü oynamaktadır. 

Halit Özgür Sarı rol aldığı film ve diziler:

Kardeşlerim (TV Dizisi 2021)

Kırmızı Oda (Doktor Murat, TV Dizisi 2020)

Hakan: Muhafız (Arif, TV Dizisi 2020)

Şampiyon (Kerem, TV Dizisi 2019)

Diriliş: Ertuğrul (Selcan Hanım'ın Oğlu Süleyman, TV Dizisi 2019)

Kardeşlerim dizisi konusu ne?

Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı arkadaşların hikayesi dizinin ana konusunu oluşturuyor. Dizide, Halit Özgür Sarı (Kadir), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel) birbirilerine bağlı 4 kardeş'in etrafında gelişen olaylar anlatılıyor. 4 kardeş hayatta oldukça zor zamanlar geçiri. Hen anne hem de babalarını andiden kaybeden 4 kardeşin hayata tutunma çabası dizide genişçe yer alıyor. Yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları bu 4 kardeşe açılınca zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği yeni bir hayat kardeşlerin hayatını derinden etkilemeye başlar.

Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor

Kardeşlerim dizisi nihayet izleyicisiyle buluşuyor. Dizi 20 Şubat Cumartesi günü saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak.

 

Haber Ara