Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Kardemir Karabükspor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları

Kardemir Karabükspor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-15 19:22:42

Kardemir Karabükspor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları
Kardemir Karabükspor, PTT 1. Lig'in 8. haftasında 17 Ekim Cumartesi günü sahasında Karşıyaka ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Elvir Baliç yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi. İdman, yarı sahada oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Kardemir Karabükspor'un antrenmanını, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin de izledi.

Kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan ve bir süre idmanı izleyen Şahin, Baliç ve Tankut'la kısa sohbetin ardından tesislerden ayrıldı.

Tankut, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şahin'in takımlarının antrenmanını izlemesinden mutlu olduklarını, bu tür ziyaretlerin futbolcuların moral ve motivasyonunu artırdığını söyledi.

Cumartesi günü sahalarında Karşıyaka ile önemli bir maç yapacaklarını anlatan Tankut, "Takımımızın iyi bir destek görmesi gerekiyor. O yüzden de taraftarlarımızı maça bekliyoruz. 3 puana şartlandık. Şu ana kadar 7 maçta 14 puan aldık. Ortalama olarak 2 puanı yakalamış durumdayız. Böyle devam ederse sonuca ulaşacağız" diye konuştu.

Hikmet Ferudun Tankut, teknik direktör Elvir Baliç'in, Karşıyaka karşılaşmasıyla takımının başında ilk defa bir maça çıkacağını anımsatarak, "Hocamız çok istekli ve arzulu. Camia ile kısa sürede çok güzel bir uyum sağladı. Başarılı olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Ara