Dolar

32,4462

Euro

34,7432

Altın

2.434,89

Bist

9.915,62

Serap Çınar Pandemi döneminde kişisel bakımdan bahsetti

Serap Çınar, pandemi sürecinde birçok danışanlarının yanlış kaş alımından ötürü kıl kayıplarının arttığını ve hiçbir şekilde evde bile olsalar kaşlarını almamaları gerektiğini söyledi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-12 13:00:40

Serap Çınar Pandemi döneminde kişisel bakımdan bahsetti

Kaş ve kirpikler için üretilen vitamin serumlarının ne kadar çok kullanılsa bile hiçbir danışanına yanlış bir kaş alımı yapmaması gerektiğini önemle vurguladıklarını açıkladı.

Vitaminleri kullandığı süre boyunca hiçbir şekilde kuaföre veya bakım merkezlerine gidip kaş alımlarının yapılmaması gerektiğini, çünkü alım esnasında evlerinde kendileri bile alsa kırma işlemi, inceltme, asimetrik yapının bozukluğu ile çok karşılaştıklarını ifade etti.

Serap Çınar, Pandemi sürecinde birçok danışanlarının yanlış kaş alımından ötürü kıl kayıplarının arttığını ve hiçbir şekilde evde bile olsalar kaşlarını almamaları gerektiğini söyledi. Altın oranla özel bir alım işlemi uygulayan Çınar, serumlarının ne kadar çok kullanılsa bile hiçbir danışanına yanlış bir kaş alımı yapmaması gerektiğini önemle vurguladıklarını açıkladı. Vitaminleri kullandığı süre boyunca hiçbir şekilde kuaföre veya bakım merkezlerine gidip kaş alımlarının yapılmaması gerektiğini, çünkü alım esnasında evlerinde kendileri bile alsa kırma işlemi, inceltme, asimetrik yapının bozukluğu ile çok karşılaştıklarını ifade etti.

Koronavirüs salgını dolasıyla danışanlarının daha çok arttığını ileten Serap Çınar, Türkiye'de kendi merkezleri ile internet sitelerinde oldukça büyük bir ilgi olduğunu, Türkiye ve yurtdışındaki franchise'larından yüklü miktarlarda sipariş aldıklarını, ürünlerinin Türkiye'deki 20 ml fiyatının saç kaş kirpik vitaminin 3'ü bir arada bir vitamin olduğundan 350TL.olduğunu, yurt dışında Euro bazında olduğunu, ticari bir amaç gütmedikleri için vitamin serumunu ayrı ayrı çıkarmadıklarını, bu vitaminin kıl köklerinin en dipten beslediğini saça da sürüldüğünde çok güzel sonuçlar aldıklarını, kaş ve kirpikte de en hızlı sonuca ulaşan bir serum olduğunu söyledi.

Haber Ara