Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

İzmir'de kamu çalışanlarına kaç gün izin verildi? İşçiler de izinli sayılacak mı?

İzmir'de kamu çalışanlarına kaç gün izin verildi? Sel sularına esir düşen İzmir'de kamu çalışanları izinli mi? Vali Köşger binlerce kamu çalışanın sevindirecek bir açıklamada bulundu. Peki İzmir'de işçiler de izinli sayılacak mı? Vali Köşger 'Kamu çalışanları tam gün idari izinli sayılacak' açıklamasında bulundu. Durum böyle olunca kamuda çalışan işçiler de izinli sayılacak mı sorusu sorulmaya başlandı. Peki İzmir'de kamu çalışanları kaç gün izinli sayılacak? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-02 13:07:15

İzmir'de kamu çalışanlarına kaç gün izin verildi? İşçiler de izinli sayılacak mı?

İzmir'de sel nediyle kamu çalışanlarına izin verildiği açıklandı. Vali Köşger açıklamasında "Kamu çalışanları tam gün idari izinli sayılacak" dedi. İzmir'de kamu çalışanlarına kaç gün izin verildi? İşçiler de izinli sayılacak mı?

İzmir'de kamu çalışanlarına kaç gün izin verildi?

İzmir'de kamu çalışanlarına kaç gün izin verildi? sorusu İzmir Valisi Yavuz Selim Koşger'in açıklamasıyla yanıtlandı. Köşger'in açıklaması şöyle: "Değerli İzmirliler Öncelikle yaşanan afet dolayısıyla geçmiş olsun. Yağışlar yer yer şiddetli olmak üzere yarın sabaha kadar devam edecek. Trafik kısmen rahatlamakla birlikte açılamayan noktalar bulunmaktadır. Bu sebeple kamu çalışanlarının idari izni tüm güne uzatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

İşçiler de izinli sayılacak mı?

Vali Köşger'i açıklamasına göre izin sadece 1 günü kapsıyor. 

İzmir'de sel

İzmir'de gece saatlerinde başlayan ve etkisini gittikçe artıran sağanak sonrası dereler taştı, caddeler göle döndü, ev ve iş yerlerini su bastı. Trafikte bulunan çok sayıda araç ise sular altında kaldı. İzmir Valisi Köşger açıklamasında "İzmir'de Kamu çalışanları tam gün idari izinli sayılacak." dedi.

 

Haber Ara