Dolar

32,4433

Euro

34,7635

Altın

2.440,99

Bist

9.915,62

İzmir'de inşaat vincinin devrilmesi

İzmir'de inşaat vincinin devrilmesi

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-17 19:13:20

İzmir'de inşaat vincinin devrilmesi
Çiğli ilçesinde bir inşaatta vincin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 2 işçinin cenazesi, toprağa verildi.

Evka 2 Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi'ndeki bir inşaatta vincin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden operatör Osman Top (55) ile demir ustası Şerafettin Esen'in (61) cenazeleri otopsilerinin ardından yakınlarınca İzmir Adli Tıp Kurumundan alındı.

Top'un cenazesi Karşıyaka Zübeyde Hanım Mahallesi'nde bulunan Hacı Ali Gültekin Camisi'ne, Esen'in cenazesi ise Aliağa ilçesi Aşağı Şehit Kemal Mahallesi Camisi'ne getirildi. İkindi vakti kılınan cenaze namazlarının ardından Top'un cenazesi Örnekköy Mezarlığı'nda Esen'in cenazesi ise Aşağı Şehit Kemal Mahallesi Mezarlığı'nda defnedildi.

Evka 2 Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi'ndeki inşaat halindeki 6 katlı binada kullanılan vinç devrilmiş, vinç operatörü Osman Top ile vincin altında kalan Şerafettin Esen hayatını kaybetmişti. İnşaat alanındaki işçiler Çetin Yılan, Mehmet Gürbüz ve Doğan Aypayoğlu ise yaralı olarak Karşıyaka Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Bugün kaza yerine gelen polis ekipleri ve iş güvenliği uzmanları cumhuriyet savcısının nezaretinde inceleme yapmış, olayla ilgili aralarında inşaat sahibi ve müteahhidinin de bulunduğu 4 kişi şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılmıştı.

Haber Ara