Dolar

32,4462

Euro

34,7432

Altın

2.434,89

Bist

9.915,62

İzlanda Cumhurbaşkanı'ndan milli takıma teşekkür mektubu

A Milli Futbol Takımımızın oyuncularının, İzlanda maçı öncesi üzerlerindeki eşofmanları çıkarıp üşüyen çocuklara vermesi İzlanda'da büyük takdir topladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-11 12:44:40

İzlanda Cumhurbaşkanı'ndan milli takıma teşekkür mektubu

Türk futbolcuların İzlanda maçında yaptıkları jeste ülkenin cumhurbaşkanı da kayıtsız kalmadı. Gudni Johannesson, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e teşekkürlerini iletti.

İzlanda Cumhurbaşkanı Gudni Johannesson, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e bir teşekkür mesajı geçti. İzlanda ile oynanan Dünya Kupası eleme maçında Türk futbolcular maç öncesinde eşofman üstlerini beraberlerindeki çocuklara vermiş, bu davranış ülkede büyük yankı uyandırmıştı. Bu davranıştan duyduğu memnuniyeti dile getiren Johannesson mesajında şunları iletti:

"Reykjavik Ulusal Stadımız'daki dostça yakınlığınızdan dolayı size teşekkürlerimi bildiririm. İyi bir maç izledik, iyi bir ruhla oynandı. Maç öncesi ve sahada soğuk birhava vardı. Oyuncularınız mantolarını vererek kendileriyle birlikte sahada olan çocukları ısıttılar. Bu güzel jestle aynı zamanda İzlanda halkının da kalbini ısıttılar. Zaten sahadaki o pozitif görüntü de her şeyi anlatmaya yetiyordu".

Saygılarımla,
Gudni Th. Johannesson / İzlanda Cumhurbaşkanı

Haber Ara