Dolar

32,2471

Euro

34,7815

Altın

2.457,49

Bist

10.332,93

İşte Beşiktaş'ın Olympiakos 11'i

UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında Beşiktaş ve Olympiakos'un ilk 11'i belli oldu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-16 19:52:28

İşte Beşiktaş'ın Olympiakos 11'i

Ajanslarda yer alan habere göre, Avrupa'daki tek temsilcimiz Beşiktaş, Yunanistan'daki 1-1'lik maçın rövanşında bugün Olympiakos'u ağırlıyor. Beşiktaş ve Olympiakos'un ilk 11'i belli oldu.

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Fabri, Gökhan Gönül, Mitrovic, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Abaoubakar.

Beşiktaş'ın yedekleri: Tolga Zengin, Atınç Nukan, Andreeas Beck, Necip Uysal, Gökhan İnler, Ömer Şişmanoğlu, Cenk Tosun.

Olyimpiakos'un ilk 11'i: Leali, Diogo, Da Costa, Retsos, Aly Cissokho, Cambiasso, Romao, Elyounoussi, Fortounis, Manthatis, Ansarifard

Gözünü Stockholm'deki finale diken Kartal, Pire'deki avantajlı skoru da kullanıp son 8'e kalmanın hesaplarını yapıyor. Siyah-beyazlı takımda son dakika gelişmesi yaşandı ve Marcelo Guedes sakatlığı nedeniyle Olympiakos maçının kadrosundan çıkartıldı. Maçı İngiltere Futbol Federasyonundan Michael Oliver yönetecek. Oliver'ın yardımcılıklarını Stephen Child ve Stuart Burt gerçekleştirecek. Ian Hussin'in dördüncü hakem olacağı mücadelede Jonathan Moss ile Craig Pawson ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Yunanistan temsilcisi Olympiakos'la son 16 turunun rövanş maçında Vodafone Arena'da karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar için bu mücadelenin tarihi bir değeri bulunuyor. Pire'deki ilk karşılaşmadan 1-1'lik sonuçla ayrılarak Türkiye'ye avantajlı dönen Kara Kartal, bu akşam rakibini geçip son 8'e kalması halinde tam 14 sezon sonra bu başarıyı tekrarlamış olacak.

Kulübün 100. yılını geçirdiği 2002-03 sezonunda Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun yönetiminde UEFA'da sırasıyla; Sarajevo, Alaves, Dinamo Kiev ve Slavia Prag'ı geçen Siyah-Beyazlılar, Kupa 2 Çeyrek Finali'nde Lazio'nun rakibi olmuştu. İtalyan ekibiyle Roma Olimpiyat Stadı'nda oynadığı ilk maçtan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılan Kartal, İnönü Stadı'ndaki rövanşta rakibine 2-1 kaybederek elenmişti.

Beşiktaş - Olympiakos rövanş hangi kanalda saat kaçta?

Beşiktaş - Olympiakos rövanş maçı bu akşam Vodafone Arena'da oynanacak. Maç saat 21.00'da başlayacak. Mücadele TRT 1'den şifresiz yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

Haber Ara