Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

İstanbul'da engelliler yarın (17 Şubat) idari izinli mi? Kamuda engellilere kar tatili var mı?

İstanbul'da engelliler yarın (17 Şubat) idari izinli mi? İstanbul'da günlerdir süren kar yağışı nedeniyle 17 Şubat günü yüz yüze eğitime bir gün daha ara verildiği açıklandı. Vali Yerlikaya kamuda çalışan engelli personel için de bir açıklamada bulundu. Kamuda engellilere kar tatili var mı? Engelliler yarın izinli mi? Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engelliler belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaklardır.' dedi. Peki engelli personele izin kaç gün? Kamu çalışanı engelli personel idari izinli mi?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-16 17:21:04

İstanbul'da engelliler yarın (17 Şubat) idari izinli mi? Kamuda engellilere kar tatili var mı?

İstanbul'da engelliler yarın (17 Şubat) idari izinli mi? İstanbul'da günlerdir süren kar yağışı nedeniyle 17 Şubat günü yüz yüze eğitime bir gün daha ara verildiği açıklandı. Vali Yerlikaya kamuda çalışan engelli personel için de bir açıklamada bulundu. Kamuda engellilere kar tatili var mı? Engelliler yarın izinli mi? Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engelliler belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaklardır." dedi. Peki engelli personele izin kaç gün? Kamu çalışanı engelli personel idari izinli mi?

İstanbul'da engelliler yarın (17 Şubat) idari izinli mi? 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime yarın (17Şubat)  ara verildiğini duyurdu. Milyonlarca kamu çalışanı da izinli olup olmadıklarını araştırmaya başladı. Kamu çalışanlarına her hangi biri kar izni açıklaması gelmedi. Ancak kamuda çalışan engelli personellere ilişkin Vali Yerlikaya bir açıklamada bulundu. İstanbul'da engelliler yarın (17 Şubat) idari izinli mi? Engellilere kar izni var mı? Engelliler yarın izinli mi?

Kamuda engellilere kar tatili var mı?

Vali Yerlikaya'nın okullarda kar tatili haberini alan kamu çalışanları "Kamuda engellilere kar tatili var mı?" diye araştırmaya başladı. Engelli kamu personeline Vali Yerlikaya bu açıklamasıyla yanıt vermiş oldu:

"Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engelliler ile hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın, belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaklardır. İlimizi etkileyen olumsuz hava şartları nedeniyle ilgili kurumlarımızın ekipleri 24 saat esasıyla görev yapmaya devam ediyor. Sizlerden, kar yağışının meydana getireceği buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmanızı bekliyoruz."

Haber Ara