Dolar

32,4536

Euro

34,7274

Altın

2.441,48

Bist

9.915,62

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? 26-27 Mart İstanbul'da okullar tatil mi?

Tam havalar ısınıyor derken Meteoroloji'den bahar aylarında kar uyarısı geldi. Meteoroloji'den yapılan açıklamada yeni haftayla birlikte İstanbul dahil yurdun bir çok kesiminde kar yağışı görülecek. Peki İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Yapılan açıklamada 26 Mart Perşembe günü kar yağışının İstanbul'da görülmesi bekleniyor. Peki kar yağışıyla birlikte 26-27 Mart'ta İstanbul'da okullar tatil mi? 26-27 Mart İstanbul'da kar tatili var mı?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-19 14:18:11

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? 26-27 Mart İstanbul'da okullar tatil mi?

Meteoroloji'den kar uyarısı geldi. Mart ayının son günlerinde havaların iyice ısınamsı beklenirken Meteoroloji'den yapılan açıklama herkesi şaşırttı. Açıklamaya göre İstanbul dahil birçok kesimde kar yağışı kendini gösterecek. Peki İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İstanbul'da kar yağışıyla birlikte okullar tatil oalcak mı?

Meteoroloji haftalık hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Rapora göre yeni hafta başlanıgıcından yani pazartesinden itibaren hava sıcaklıklarında ciddi düşüş oalcak. Hava sıcaklıklarında düşüşle birlikte yurdun birçok kesiminde kar yağışı kendisini yeniden gösterecek.

İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Pazartesi başlayan ani hava sıcaklığı düşmesi ile salı gününden hava sıcaklıklarının 7-8 derece düşmesi bekleniyor. Sıcaklaktaki düşüş sonrası yağışların yurdun büyük bölümünde kara dönüşmesi bekleniyor. Meteoroloji'nin açıklamasına göre salı günü iç ve doğu kesimlerde kar yağışı, Batı Karadeniz'de ise karla karışık yağmur bekleniyor. İstanbul'da ise yağışların perşembe günü kar ve karla karışık yağmur şekilnde görülmesi bekleniyor. Marmara bölgesiyle birlikte iç ve doğu kısımlarda karla karışık yağmur ve kar etkisini gösterecek. Yağışlı havanın cuma gününden itibaren batıdan başlayarak yurdu terk etmesi bekleniyor.

İSTANBUL'DA 26-27 MART OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul'da kar yağışına bağlı olarak 26 ve 27 Mart'ta okulların tatil olması beklenmiyor. Kar yağıının yağmurla karışık ve kısa süreli olması bekleniyor. 

Haber Ara