Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

İsmail Kahraman ilk kez hastalığını açıkladı

İsmail Kahraman, Pakistan'da içtiği sıvının hastalığına sebep olduğunu söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-04 19:32:27

İsmail Kahraman ilk kez hastalığını açıkladı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, çeşitli programlar için geldiği Rize'de Güneysu ilçesinde yapımı devam eden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi lojmanları inşaatını inceledi.

Kahraman daha sonra Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan'ı makamında ziyaret etti.

Kahraman ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi konferans salonunda düzenlenen "Sivil Toplum Kuruluşları ile Akademisyenler Buluşuyor" konulu toplantıya katıldı.

MANGODAN YADA PORTAKAL SUYUNDAN...

Kahraman, burada yaptığı konuşmada hastalığına neden olan sürece değindi.

Kahraman, şunları söyledi: "Zannediyorum Pakistan'da bakteriyi ben mangodan yada portakal suyundan yapılmış sarı bir sıvı içtim, oradan aldım bu bakteriyi ben. Bakteri geldi, takat kesildi. Arıyorlar 'nerede' diye saklanıyor. Gitmiş iki ayağa aorttan inan ana damar var. Sağ ayağımda aort damarının içine girerek orada saklanmış. Kalınlık bir onda altıyken üç onda altıya yükselmiş.

'Bakterinin yerini belirledik hemen ameliyat olmanız lazım.' dediler. Ben dişçiye gitmekten çekinen bir insanım ama aortun patlama ihtimali var ve aort yırtılması çok daha ağır olur. Böyle ameliyata girdim ama ameliyattan korkmayın. Bir bayıltıyorlar sizi gözünüzü açtınız mı yataktasınız. Çok fazla ne olduğunun farkında değilsiniz."

Haber Ara