Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

İsmail Hazar kimdir? İsmail Hazar son sağlık durumu nasıl?

İsmail Hazar'ın İngiltere varyantlı koronavirüse yakalandığı ve durumu ağırlaşınca yoğun bakıma kaldırıldığı açıklandı. İsmail Hazar hayranları bu haber ile adeta yıkıldı. İsmail Hazar'ı tanımayanlar da İsmail Hazar kimdir? İsmail Hazar nereli, kaç yaşında? gibi soruları araştırmaya başladı. Peki İsmail Hazar son sağlık durumu nasıl? Hazar'ın durumunun kötüye gitmesiyle solunum ünitesine bağlandığı belirtildi. İşte İsmail Hazar'ın son sağlık durumuna ilişkin bilgiler...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-18 10:57:34

İsmail Hazar kimdir? İsmail Hazar son sağlık durumu nasıl?

İsmail Hazar hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. İngiltere varyantına yakalandığı öğrenilen İsmail Hazar'ın tedavi gördüğü hastanede durumunun kötüye gittiği açıklandı. İsmail Hazar yoğun bakım ünitesine alınarak solunum ünitesine bağlandığı belirtildi. İsmail Hazar'ın koronavirüsün kendisine gittiği bir mevlitten bulaştığı tahmin ediliyor. Vatandaşlar da İsmail Hazar'ın kim olduğunu merak ediyor. Peki İsmail Hazar kimdir? İsmail Hazar nereli ve kaç yaşında? İsmail Hazar ne iş yapar? İşte İsmail Hazar'ın hayatı ve eserleri?

İSMAİL HAZAR KİMDİR?

İsmail Hazar kimdir sorusu şu sırlar oldukç afazla soruluyor? İsmail Hazar 1960 yılında Kahramanmaraş'ta dünyaya geldi. İsmail Hazar, Hazanım, Sensiz Saatler, Düğün Bayram ve Hazar 10 albümlerini çıkardı. İsmail Hazar, Hazar, Arama Beni, Bal Köpüğüm, Zay Oldu, Az Bana, Meçhul, Doğmuş Gibiyim, Hazanım, Sen Benden Gittin Gideli, Senden Uzakta, İntihar, Unutabilmirem, Helin, Zevzek, Sessiz Gemi gibi birçok parçayı seslendirdi.

İSMAİL HAZAR ŞARKILARI

İsmail Hazar, Arama Beni, Hazar, Zay Oldu, Bal Köpüğüm, Doğmuş Gibiyim, Az Bana, Sen Benden Gittin Gideli, Hazanım, Senden Uzakta, Unutabilmirem, İntihar, Zevzek, Helin ve Sessiz Gemi gibi birçok önemli şarkıyı seslendirdi.

İSMAİL HAZAR SAĞLIK DURUMU NASIL?

Sisi lakabı ile tanınan Seyhan Soylu, İsmail Hazar'ın yoğun bakımda olduğu haberini sevenleri ile paylaştı. İsmail Hazar'ın İngiltere varyantlı koronavirüse katıldığı bir mevlütte yakalandığı düşünülüyor. Seyhan Soylu, ''Böyle bir haberi vermek istemiyordum ama Türk Halk Müziğinin en efendi, en beyfendi şahsiyetlerinden biri olan İsmail Hazar, şu anda yoğun bakımda.'' diyerek haberi İsmail Hazar'ın bütün sevenleri ile paylaştı.

 

Haber Ara