Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

İşletmeniz için Modern ve Konforlu Olarak Tasarlanan Hazır Ofis Nedir?

Hazır ofis kelimesi modern ofis yaşamımızda ve iş hayatında çokça duyduğumuz ofis hizmetlerinden. Ofis kiralamak isteyenler için içerisinde bulundurduğu birçok avantajla ön plana çıkıyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-15 12:51:04

İşletmeniz için Modern ve Konforlu Olarak Tasarlanan Hazır Ofis Nedir?

Hazır ofis nedir sorusunun cevabı, içerisinde tüm mobilyaların hazır olduğu, yönetici asistanı, ısıtma ve soğutma, aidat, elektrik, internet gibi hizmetlerin de bulunduğu ofis kiralama çeşididir. Siz bu detayları düşünmeden işinizi yönetirken aynı zamanda lounge alanlarımızda misafirlerinizi ağırlayabilir, önemli iş toplantılarınızı ise toplantı odalarımızda gerçekleştirebilirsiniz. Kısacası, gerçek ve profesyonel ofis deneyimini keşfedersiniz! Plaza Cubes'te hazır ofis kiralama çok kolay bir süreç. Hazır ofisinize hemen yerleşebilir, işinizi yönetmeye başlayabilirsiniz. Aynı zamanda prestijli ofis adresinizde ve merkezi plazalardan işinizi yönetebilir, siz ve müşterileriniz lounge alanındaki sınırsız çay, kahve ve diğer ikramdan yararlanabilirsiniz. Tüm avantajları ile modern ve konforlu ofis alanlarınız işinizi kolaylaştırır ve size standart bir ofiste ihtiyacınız olacak her hizmeti sunmak için tasarlanmıştır.

Hazır ofislerin müşterilerimiz tarafından bu kadar tercih edilme sebebi aslında normal ofislere göre çok daha avantajlı olması. Bu avantajlar hem pratik hem de iş süreçlerinizi daha iyi yönetmenizi sağlayan unsurlardır. 4 şehir ve 12 farklı lokasyon ile birlikte ofis alanlarımız merkezi bölgelerde ve gelişmiş ulaşım ağına sahiptir. Günümüzün Hazır Ofis İstanbul lokasyonlarımız  Plaza Cubes Hazır Ofis Anadolu Yakası ve Hazır Ofis Avrupa Yakası olarak 2 bölgeden oluşuyor. Anadolu yakasında 3 lokasyonda hizmet vermektedir. Ümraniye Akkom Ofis Park, Kozyatağı AND Plaza ve Ataşehir Palladium Tower. Avrupa Yakasında ise Maslak Sun Plaza, Maslak İz Plaza Giz, Levent Metrocity İş Merkezi, Nidakule Levent ve Kağıthane Papirus Plaza olarak. Hazır Ofis Ankara lokasyonlarımız ise Söğütözü Via Flat ve Çukurambar The Paragon Tower. Hazır Ofis İzmir lokasyonumuz ise İzmir Mistral'dedir. Plazaların tümü yüksek teknolojili, merkezi bölgelerde yer alan, prestijli konuma sahip, içerisinde sosyal yaşam alanları bulunan yakınlarda yemek yerleri, cafeler bulunan binalardır. Ayrıca, müşterilerinizi bu imkanlar dahilinde ağırlayabilir, işinizi yönetmenin keyfine varabilirsiniz. Ofislerinizi kullanırken aynı zamanda seminer, etkinlik, toplantı ve eğitimleriniz için toplantı odalarını kullanabilirsiniz. Plazalarımızın, ulaşım kolaylığı, mimarisi, havalandırması ve donanımsal özellikleriyle işlerinizi daha da verimli kılıyor. Kısacası, modernlik ve konforu bir arada bulabileceğiniz ofislerimizle sizleri beklemekteyiz.

Plaza Cubes'te hazır ofis kiralama fiyatları ise lokasyondan lokasyona, ofis kişi sayısına ve ofis odalarına göre değişiklik göstermekte. Buna rağmen, her bütçeye ve kişi sayısına uygun ofislerimiz hemen yerleşmeye hazırdır! Çeşitli dönemlerde yıllık kiralamalara özel birçok indirim ve avantajlarımız olmaktadır. Çalışmanızı kolaylaştıran, girişimciliği destekleyen, size özel oluşturulmuş rasyonel bütçeli alternatifler sunulması önemlidir. Bilgi alma sürecinde, kurumun size yaklaşımı, sizi ve ihtiyaçlarınızı ön plana almaları, isteklerinize hızlı ve tatmin edici cevaplar vermeleri, sizi prosedürlere boğmak yerine öz ve net bir şekilde fiyat ve teknik detaylarla bilgilendirmeleri de çok önemlidir. Ofislerinizde rahatlıkla ve kolayca işlerinizi devam ettirebilmek profesyonellik gerektirir. Günümüz modern ofisleri ve uzman ekibimizle tamamen bunun için çalışıyoruz. Seçmek istediğiniz hazır ofisiniz, yaratıcılığınızı ve çalışma motivasyonunuzu besleyen bir ortam olması en önemlisi bu yüzden en önem verdiğimiz sizi motive edecek çalışma alanları sunmak! Plaza Cubes'te yalnızca ofis kiralamış değil aynı zamanda birçok networking edinmiş olursunuz, çalışma motivasyonunuz hiç eksik olmaz. Firmanıza özel hazırlanmış tekliflerimiz için lütfen bizimle iletişime geçin.

Haber Ara