Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Instagram Nedir? Instagram HesapDondurma İşlemi Nasıl Yapılır?

6 Ekim 2010 yılından günümüze kadar yaygın bir şekilde milyonlarca kullanıcıya sahip olan Instagram uygulaması, kullanıcılarına tamamen ücretsiz bir şekilde hizmet sunmaktadır. Insagram ile hem video ve fotoğraf paylaşımı yapabilir, hem de dünyadan bilgi sahibi olabilirsiniz. İçeriğindeki birçok özelliği ile sizleri kendisine bağlamakta ve eğlenceli vakit geçirmenize olanak sağlayan bir uygulamadır. Instagram hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik.Instagram Nedir? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. Instagram Hesap Dondurma İşlemi Nasıl Yapılır?İşte tüm detaylar…

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-07 09:32:25

Instagram Nedir? Instagram HesapDondurma İşlemi Nasıl Yapılır?

Son zamanlarda popüler bir uygulama haline gelen Instagram sosyal medya uygulaması, KevinSystrom ve Mike Krieger tarafından 6 Ekim 2010 yılında piyasaya sürüldü.Daha sonra Facebook tarafından satın alındı. Dünya genelinde 1 milyar kullanıcıya sahip olan Instagram uygulaması her geçen gün geliştirilen yeni özellikleri ile beraber büyük oranda talep görmeye devam etmektedir.Dondurulan Instagram hesabı nasıl açılır? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. İşte detaylar.

Instagram Nedir?

Sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulamasına Instagram adı verilmektedir.Birçok özelliği ile tüm dünyadan haber almanızı sağlayan dijital uygulamadır. Bu uygulama sayesinde milyonlarca kişi hem boş vakitlerini değerlendirmekte hem de eğlenceli vakitlerini takipçileri ile paylaşmasına olanak sağlamaktadır. 

Instagram Hesap Dondurma İşlemi Nasıl Yapılır?

Instagram dondurma işlemi için şu şekilde gerçekleşmektedir;

  • Instagram hesap dondurma işlemi için öncelikle Instagram giriş gerçekleştirin.
  • Ardından Instagram uygulamasının sağ üst kısımdaki simgesine tıklayın ve Profili Düzenle'yi seçiniz.
  • Ardındanhttps://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary/linke tıklayanız. Buradan aşağıya doğru inin ve sağ altta bulunan “Hesabımı geçici olarak kapat” seçeneğini seçiniz.
  • Daha sonra “Hesabını neden kapatıyorsun?” Sorusunun yanındaki menüden bir seçim yapın ve Instagram şifrenizi tekrar giriniz
  • Son olaraktan da “Hesabı Geçici Olarak Kapat'a” tıklayın. Bu şekilde hesabınızı geçici olarak kapatmış olacaksınız.

Dondurulan Instagram Hesabı Nasıl Açılır?

Instagram hesabını donduran kullanıcılar tekrar açmak için yapması gereken Instagram uygulamasını girip, kullanıcı adı ve şifresi ile giriş işleminizi gerçekleştirmektir. Ancak Instagram hesabını donduran kullanıcılar için bu işlem 24 saat ve 48 saat içinde bir zaman diliminde gerçekleşmektedir.

Haber Ara