Dolar

32,3448

Euro

35,1194

Altın

2.309,79

Bist

9.079,97

'İktidar olduk ama bir çok şeyi kaybediyoruz'

Gazeteci Nevzat Çiçek, Cem Küçük'ün Mavi Marmara katılımcı ve şehitlerine 'İslamcı manyaklar' , 'kafadan Batı düşmanları' , 'kafadan İsrail düşmanları' sözleri ile başlayan tartışmaya dair paylaşımlarda bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-22 21:03:59

'İktidar olduk ama bir çok şeyi kaybediyoruz'

Çiçek, Twitter hesabından şunları yazdı:

“Sorunumuz şu; FETÖ meselesinde işadamlarından haraç isteyen gazeteciler. Borcu olduğu firmayı FETÖ'cü ilan edenler. Ahmet Küçükbayın ifadesi…

Sorunumuz şu; uyduda yayın yapan sex kanallarına ortak olan ve ruhsatı iptal edildikten sonra RTÜK üyelerinin FETÖ'cü ilan edilmesi.

Sorunumuz şu; herkesi tehdit ederek her yere konanlara karşı "Biz bunların ne pislik olduğunu biliyoruz” aman bize bulaşmasınlar diyen patronlar.

Sorunumuz şu: her türlü pisliğin üstünü örtmek için Cumhurbaşkanımızın sevgisini her şeye kılıf yapanlara ses çıkarılmayışıdır.

Sorunumuz şu; kuklacılar ortadayken kukla sahiplerinin de İslami gelenekten gelmiş olmalıdır ve bu çirkinliğe izin vermeleridir.

Sorunumuz şu; biz her şeyi mübah görüp yapamıyoruz. Her şeyi söyleyemiyoruz. Karşımızdakilerde sınır yok bizde İslami sınır var sabrediyoruz.

Sorunumuz şu; biz haksızlık kimden kime karşı gelirse gelsin karşı çıkardık şimdi haksızlık kimden kime geliyor ona bakıyoruz.

Sorunumuz şu; daha önce ahlaki olmadan birileri linç edilirken karşı mahalle diye bizden değil diye sesimiz çıkmadı şimdi çıkıyor ama…

Sorunumuz şu; Makamlarımız, Ticaretimiz, Değerlerimiz, Siyasetimiz, Arkadaşlığımız, Dostluğumuz, Düşmanlığımız, İnancımız, Yapay hale getirildi,

Sorunumuz şu; Reisçi olmak, AK Partili olmak, Dava sahibi olmak, Önde koşan nefer olmaktan önce, Önce insan sonra, İtikadı sağlam, Ahlaklı olmalı.

Sorunumuz şu; iktidar olduk ama bir çok şeyi kaybediyoruz onun farkına varamıyoruz...Kendimize yapılmamasını istediğimiz her şeyi yaptık.

Sorunumuz şu; rızkımı veren Hüda'dır Kula minnet eylemem sözünü türkü olarak söyledik itikadi inanmadık gereğini yapmaya korktuk (Nokta).

Bunca yıldır basındayım hiç bir zaman kişilerle uğraşmadım ona buna niye cevap vermiyorsun diyorlar kişilerle işim olmaz fikir var mı fikir?

Ne yaptıysak biz kendi kendimize yaptık kah Sessiz kalarak kah bize sıra gelmeyince görmezden geldik...kah kıskançlığımızdan kuyular kazdık."

1_4
2_3
3_2
4_4

NELER YAŞANDI?

Mavi Marmara şehit ve katılımcılarına 'İslamcı manyaklar' , 'kafadan İsrail düşmanları' , 'kafadan Batı düşmanları' demişti. Küçük, "Erdoğan'ın partinin başına geçtiğinde bu manyak tiplerle yolunu ayırması gerektiğini" de söyledi.

İHH, CEM KÜÇÜK HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU (TIKLAYINIZ)

KÖŞE YAZARLARINDAN ‘CEM KÜÇÜK' YAZILARI (TIKLAYINIZ)

TIMETURK'ÜN KONU İLE İLGİLİ KAMUOYUNA DUYURUSU (TIKLAYINIZ)

593176

Haber Ara