Dolar

32,4536

Euro

34,7274

Altın

2.441,48

Bist

9.915,62

Hasan Durmaz’ın Özikizler Künefe’sine hijyen sertifikası

Hasan Durmaz sertifikasını Fatma Şahin’in elinden aldı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-21 16:46:55

Hasan Durmaz’ın Özikizler Künefe’sine hijyen sertifikası

Hasan Durmaz'ın sahibi olduğu Özikizler Künefe, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği hijyen ve dezenfeksiyon eğitimini başarıyla tamamladı. Markaya sertifikası Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in katıldığı özel bir törenle verildi. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi pandemi döneminde vatandaşa daha iyi hizmet verilmesini sağlamak, huzur ve güveni tesis etmek adına işletmeler için hijyen ve dezenfeksiyon eğitimleri başlattı. Bu eğitimi başarıyla tamamlayan Özikizler Künefe sertifika almaya hak kazanan markalar arasına girdi.

10 ŞUBE İLE HİZMET VERİYOR

Gastronomi şehri Gaziantep'te 10 şube ile hizmet veren Özikizler Künefe'nin sertifikası düzenlenen özel bir törenle takdim edildi. Markanın sahibi Hasan Durmaz'a sertifikasını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin verdi.

GAZİANTEP'İN AĞIZ TADI GELDİ

Sertifika töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, güzel lezzetlere başkentlik yapan işletmelere sahip olduklarını belirtti: “Sağlıklı ortamı tesis etmek amacıyla bir eğitim furyasına girdik. Bu eğitimle pandemiye karşı önemli bir önlem anlayışını şehrimizde kalıcı hale getireceğiz. Eğitimlerin noktalanmasıyla da denetimlerimiz olacak. Bu iş vizyon işidir. Sertifikalarını alan işletmelerin müşteriye huzur ve güven tesis etmesi kentimizin markalaşması açısından çok mühim. Müşteriler geldiği zaman göreceği sertifikalarla daha rahat bir ortamda vakit geçirme şansını kendinde görecek. Her ürünü rahatlıkla tadabilecek. Her yer ve her şey fıstık gibi olacak. Gaziantep'in ağız tadı geldi. Bütün dünyayı şehrimize bekliyoruz.”

BAKLAVANIN ŞEHRİNDE KÜNEFEYİ MARKA YAPTIK

Özikizler Künefe'nin Avrupa'daki ilk şubesini yakın zamanda Hollanda'da açacak olan markanın sahibi Hasan Durmaz, pandemi konusunda aldıkları eğitimi tamamladıklarını aktararak şunları söyledi: “Pandemi konusunda eğitimlerimizi aldık. Bundan dolayı Başkan Fatma Şahin'e teşekkür ediyoruz. Sayın Şahin'e baklavanın şehrinde künefeyi nasıl marka yaptığımızı, yüzlerce çalışanımızı pandemi döneminde nasıl ortada bırakmadığımızı ve yurtdışındaki adımlarımızı da anlattık. Kendisi de bizimle gurur duyduğunu dile getirdi.”

Haber Ara