Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Hakan Muhafız 5. sezon ne zaman çıkacak? Hakan Muhafız yeni sezon yayınlanacak mı?

Hakan Muhafız 5. sezon ne zaman çıkacak? Türkiye'de çekilen ilk Netflix orijinal dizisi olan Hakan Muhafız'ın 5. sezonu merakla bekleniyor. Hakan Muhafız 4. sezonu milyonlarca kişi tarafından izlenmişti. Hakan Muhafız'ın yeni sezonuna ilişkin belirsizlik sürüyor. Peki Hakan Muhafız yeni sezon yayınlanacak mı? Netflix'ten Hakan Muhafız'ın 5. sezonuna ilişkin resmi bir açıklama gelmedi. Ancak pandemi nedeniyle dizi çekimlerinde büyük aksamalar yaşandığı da bir gerçek.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-23 19:37:11

Hakan Muhafız 5. sezon ne zaman çıkacak? Hakan Muhafız yeni sezon yayınlanacak mı?

Hakan Muhafız dizisi Netflix'te yayınlanan ilk Türk dizisi olma özelliği taşıyor. Diziyi bu özelliği sayesinde Türkiye'de milyonlarca kişi izledi. En son 4. sezonu yayınlanan dizinin 5. sezonu merakla bekleniyor. Osmanlı'dan günümüze kadar uzanan esrarengiz hikayeyi anlatan Hakan Muahafız dizisi 4. sezon finaliyle yine hayranlarını merak içinde bıraktı. Dizinin 5. sezonu ise dört gözle bekleniyor. Hakan Muhafız 5. sezon ne zaman çıkacak?  Acak Hakan Muhafız yapımcılarından 5. sezona dair henüz bir açıklama gelmedi. Hakan Muhafız yeni sezon yayınlanacak mı?

HAKAN MUHAFIZ 5. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Netflix'in orijinal yapımı Hakan Muhafız'ın 5. sezonuna dair yapımcılardan henüz bir açıklama gelmedi. 4 sezonun sona ermesinin üzerinden uzun süre geçti ve normal şartlarda 5. sezona ilişkin bir açıklama yapılması gerekiyordu. Dizinin başrol oyuncularıyla anlaşılamaması ya da dizi oyuncularının başa projelerde yer almak istemesi nedeniyle Hakan Muhafız 5. sezonunun belirsizliğini koruduğu iddia edildi. Ayrıca koronavirs pandemisi nedeniyle de Hakan Muhafız 5. sezon çekimlerinin geciktiği de iddialar arasında.

HAKAN MUHAFIZ YENİ SEZON YAYINLANACAK MI?

Hakan Muhafız'ın 5. sezonununun yayınlanması bekleniyor. Dizi 4. sezon ile bitecek gibi görünmüyor. Ancak 5. sezonun ne zaman yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı. Pandemi nedeniyle dizi-film sektörünün de ağır darbe aldığı bir gerçek. Dolayısıyla koronavirüs pandemisinin gidişatı da dizinin çıkacağı tarihi etileyen bir faktör.

HAKAN MUHAFIZ 4. SEZON ÖZETİ

Hakan Muhafız dizisi 4. sezonuyla yine izleyicileri ekrana kitledi. Zamanda yolculuk yapan Muhafız İstanbul'un kaderini değiştirdi. Ölümsüzlere katılan Zeynep ise onlara ne kadar sadık olduğunu göstermek için elinden geleni yapar. Ancak dizinin finalinde Zeynep'i farklı bir gerçek beklemektedir. Vezir ile Hakan Muhafız arasında yaşanan çekişme farklı bir boyut kazanır. 

Hakan_Muhafız_5._sezon_ne_zaman_çıkacak_Hakan_Muhafız_yeni_sezon

HAKAN MUHAFIZ DİZİSİ HAKKINDA

Hakan: Muhafız (The Protector), Türkiye'de çekilen ilk Netflix orijinal dizisi. Hakan: Muhafız dramatik, fantastik, aksiyon ve bilimkurgu türündeki süper kahraman İnternet dizisidir. Hakan Muhafız'ın 1. sezonu 14 Aralık 2018'de 2. sezonu 26 Nisan 2019'da 3. sezonu  6 Mart 2020'de 4. sezonu 9 Temmuz 2020'de yayınlandı. Nilüfer İpek Gökdel'in Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi adlı romanından uyarlanan dizinin yönetici yapımcılığı Onur Güvenatam, Jason George, Özge Bağdatlıoğlu ve Binnur Karaevli tarafından gerçekleştirilmiştir.

HAKAN MUHAFIZ KONUSU

İstanbul'da bir dükkan sahibi olan Hakan Demir onu evlat edinen babası Neşet'in öldürülmesinden sonra, görevi şehri korumak olan eski bir gizli düzene bağlı olduğunu keşfeder. Hakan Koruyucu olarak ailesinin mirasını benimsemeli, görevi Ölümsüz'ü öldürmek ve şehri yıkımdan korumak olan bir kahraman olmalıdır. Sadık olanlar gizli düzeninin üyeleri olan Kemal ve kızı Zeynep'ten yardım alır.

HAKAN_MUHAFIZ_OYUNCULARI_1

HAKAN MUHAFIZ OYUNCULARI KİMLER?

Çağatay Ulusoy - Hakan Muhafız
Ayça Ayşin Turan - Leyla Sancak
Hazar Ergüçlü - Zeynep
Okan Yalabık - Faysal Erdem
Burçin Terzioğlu - Rüya
Yurdaer Okur- Kemal Erman
Engin Öztürk - Levent
Taner Ölmez - Burak
Funda Eryiğit - Nisan

Haber Ara