Dolar

32,7446

Euro

35,0160

Altın

2.446,85

Bist

10.471,32

Ünlü yeşilçam oyuncusunun vefatı sanatçıları yasa boğdu

Kanser tedavisi gören ünlü yeşilçam oyuncusu Aytaç Arman dün 69 yaşında hayatını kaybetti. Arman'ın hayatını kaybetmesinin ardından sanatçı dostlarının üzüntülerini dile getirdiler.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-27 10:57:47

Ünlü yeşilçam oyuncusunun vefatı sanatçıları yasa boğdu

Bir süredir kanser tedavisi gören sinema ve tiyatro oyuncusu Aytaç Arman'ın vefatı sanatçı dostlarını da üzdü. 69 yaşındaki sanatçı Aytaç Arman, kanser hastalığı nedeniyle 2 Şubat'tan beri İstanbul Onkoloji Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Dün hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden Arman için bugün Beyoğlu Atlas Sineması'nda tören düzenlenecek.

Usta oyuncunun vefatından sonra sanatçı dostları da derin üzüntü yaşadı. İşte Arman'ın hayatını kaybetmesinin ardından sanatçı dostlarının üzüntülerini dile getirdikleri o sözler...

KADİR İNANIR

Çok değerli bir kardeşimizdi. Çok başarılıydı. Çok üzgünüm. Kaybını öğrendiğimiz andan itibaren duygularımı nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum. Çünkü o, o kadar saygın ve sevgili bir kardeşimizdi ki... Uzun zamandır hasta yatıyordu. Arkadaşlarıyla en son görüştüğümde gayet iyi olduğunu öğrendik ama maalesef kaybettik. Biz inançlı insanlarız. Sabır diliyorum herkese, yakınlarına. Onu kaybettiğim için çok üzgünüm.

CEM YILMAZ

Sevgili Aytaç Arman ağabeyimizin mekanı cennet olsun. Sevenlerine baş sağlığı diliyorum.
TÜRKAN ŞORAY

Aytaç Arman'la iki tane filmim oldu biri “Vukuat Var” biri de “Gönderilmemiş Mektuplar”. Biri çok gençlik dönemimizde biri de olgunluk dönemimizde. Aytaç Arman gerçekten işine karşı çok saygılı, disiplinli hem de insanlara karşı çok saygılı ve sevgi doluydu. Çok değerli bir aktördü, işini çok severdi… Çok ama çok üzgünüm, hepimizin başı sağ olsun..

CÜNEYT ARKIN

Çok üzüldüm, inananmadım, o kadar güzel bir hatıra bırakmış ki demekki içim yandı duyduğumda, çok zarifti, çok sade ve inceydi... Benim oğlumu oynardı, harika bir beyfendiydi. O kadar güzel ve samimi bakardı ki adeta içim güzelleşirdi. Başımız sağ olsun.

 

Haber Ara