Dolar

32,2768

Euro

34,7748

Altın

2.395,82

Bist

10.276,88

Suruç saldırısı için 3 savcı daha görevlendirildi

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Suruç'ta 4 kişinin öldüğü seçim kavgası için 'Olayın büyüklüğü, vehameti ve terör boyutunun olup olmadığını araştırmak üzere Şanlıurfa merkezden 3 Cumhuriyet savcısını daha ek olarak görevlendirdik' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-06-15 12:09:01

Suruç saldırısı için 3 savcı daha görevlendirildi

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Olayın büyüklüğü, vahameti ve terör boyutunun olup olmadığını araştırmak üzere Şanlıurfa merkezden 3 cumhuriyet savcısını daha ek olarak görevlendirdik. Suruç'taki savcılarımızın haricinde… Merkezden giden arkadaşlar gece keşiflerini yaptı, bütün delillere el koydular ve ayrıntılı bir şekilde olayları araştırmaya başladılar. Şu an itibarıyla olayın bütün ayrıntıları belli olmadığı için gözaltına alınan yok ama 3 kişiyle ilgili yakalama talimatımız var."

NE OLMUŞTU?

Suruç'ta seçim çalışması yapan AK Partililere, ziyaret etmek istedikleri esnaf tepki gösterince başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı olaylar sırasında Şanlıurfa Valiliği'nin açıklamasına göre 4 kişi yaşamını yitirdi, 9 kişi de yaralandı. Türkiye Tabipler Birliği'nin açıklamasına göre de hayatını kaybeden 4 kişiden 2'si ölümlerden iki hastane içerisinde gerçekleşti.

 

Haber Ara