Dolar

32,2170

Euro

34,7197

Altın

2.412,18

Bist

10.230,25

Seksenler dizisinin Zafer'i hayatını kaybetti | İbrahim Büyüykak taziye mesajı paylaştı

Seksenler dizisi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Efe Deprem, Kağıthane D-100 Karayolu’nda motosikletiyle bariyerlere çarptı. Tiyatro oyuncusunun yakınları Deprem'in durumu hakkında paylaşımlar yaptı. İbrahim Büyüykak taziye mesajı paylaştı. İşte detaylar...

2 Ay Önce Güncellendi

2024-03-06 15:58:45

Seksenler dizisinin Zafer'i hayatını kaybetti | İbrahim Büyüykak taziye mesajı paylaştı

Seksenler dizisi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Efe Deprem, Kağıthane D-100 Karayolu'nda motosikletiyle bariyerlere çarptı. Tiyatro oyuncusunun yakınları Deprem'in durumu hakkında paylaşımlar yaptı. İbrahim Büyüykak taziye mesajı paylaştı. İşte detaylar...

Seksenler dizisinin Zafer'i hayatını kaybetti

Tiyatro oyuncusu Efe Deprem, D-100 Karayolu Çağlayan metrobüs durağı yakınında Mecidiyeköy istikametinde saat 19.30 sıralarında motosiklet kazası yaptı. Kullandığı motosikletin hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpan oyuncu, çarpmanın etkisiyle savruldu. Kazada ağır yaralanan Efe Deprem kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Oyuncunun eşi Burcu Altın Deprem sosyal medya hesabında acı haberi duyurdu.

Efe Deprem kimdir?

Tam adıyla Zafer Efe Deprem, 12 Mayıs 1982 tarihinde dünyaya geldi. Seksenler dizisinde canlandırdığı “Zafer” karakteri ile büyük bir kitlece tanınan oyuncu; Badem Şekeri, Veda, Bir Gece, Sevimli Tehlike, Evim Sensin, Sürgün Hayatlar, Eve Dönüş ve Pulsar gibi birçok yapımda rol aldı. Oyunculuğun yanı sıra dublaj sanatçılığı da yapmaktaydı. Son olarak İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu'nun başrollerini paylaştığı "Mutluyuz" filminde oynamıştı.

İbrahim Büyükak'ın taziye mesajı

Aynı filmde rol alan İbrahim Büyükak oyuncu arkadaşı için "Hala inanamıyor insan, daha 3-5 evvel birlikte bir set geçirmiştik. Hayat gerçekten çok boşmuş... Canım kardeşim benim. Mekanın cennet olsun" sözlerinin yer aldığı bir story paylaştı.

Ekran Resmi 2024-03-06 16.04.08

Haber Ara