$

Dolar

47,4163

Euro

54,5580

£

Sterlin

63,6322

Frank

58,4088

Gram Altın

6.211,4500

Bitcoin

3.075.543

$

Dolar

47,4163

Euro

54,5580

£

Sterlin

63,6322

Frank

58,4088

Gram Altın

6.211,4500

Bitcoin

3.075.543

Gündem

SANKO Üniversitesi Hastanesi'nden yangınla ilgili açıklama

SANKO Üniversitesi Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, 9 kişinin öldüğü yangında, hastaları çıkarmak için çalışan doktor, sağlık personeli ve güvenlik görevlilerinden 51'inin yangından etkilendiğini, 10 personelin oksijen tedavisi gördüğünü bildirdi.

19.12.2020 - 14:49
hursitakyil
SANKO Üniversitesi Hastanesi'nden yangınla ilgili açıklama
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

SANKO Üniversitesi Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, 9 kişinin öldüğü yeni tip koronavirüs (Kovid-19) yoğun bakım ünitesinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan yangında, hastaları çıkarmak için çalışan doktor, sağlık personeli ve güvenlik görevlilerinden 51'inin yangından etkilendiğini, 10 personelin oksijen tedavisi gördüğünü bildirdi. 

Hastaneden yapılan açıklamada, personelin ilk müdahalesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlı çalışması sonucu yangının kısa sürede kontrol altına alındığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Vefat eden hastalarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelere başsağlığı ve sabır diliyoruz. Yangından etkilenen hastalarımız 112 Acil Çağrı Merkezi koordinasyonunda diğer hastanelere sevk edilmiştir. Yangını kontrol altına almak ve hastaları yoğun bakım ünitesinden çıkarmak için cansiperane çalışan doktor, sağlık personeli ve güvenlik görevlilerimizden 51'i yangından etkilenmiştir. Personelimizden 10'u oksijen tedavisi görmektedir. Etkilenen hastalarımıza ve personelimize geçmiş olsun. Üzüntümüz büyüktür. Müessir olayla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından yürütülen adli diğer kurumlarımızın idari soruşturmalarına her türlü  desteği sunuyoruz."

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın