Dolar

32,3157

Euro

35,1299

Altın

2.296,83

Bist

9.064,26

Mahmut Efendi nereye defnedilecek? Mahmut Efendi cenaze töreni ne zaman? Mahmut Ustaosmanoğlu ölüm nedeni

Mahmut Efendi nereye defnedilecek? İsmailağa cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vefatı, sevenlerini derinden yaraladı. Mahmut Efendi adıyla tanınan Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenaze işlemleri de aynı şekilde merak ediliyor. Mahmut Efendi cenaze töreni ne zaman? Mahmut Ustaosmanoğlu ölüm nedeni...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-06-23 10:23:34

Mahmut Efendi nereye defnedilecek? Mahmut Efendi cenaze töreni ne zaman? Mahmut Ustaosmanoğlu ölüm nedeni

İsmailağa cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vefatı, sevenlerini derinden yaraladı. Mahmut Efendi adıyla tanınan Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenaze işlemleri de aynı şekilde merak ediliyor. Mahmut Efendi cenaze töreni ne zaman? Mahmut Ustaosmanoğlu ölüm nedeni...

Mahmut Efendi nereye defnedilecek?

Mahmut Efendi adıyla bilinen Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vefat ettiği, ismailağa cemaati tarafından duyuruldu. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapıldı.

Mahmut Efendi'nin 24 Haziran Cuma günü Fatih camii'nde kılınacak cenaze namazı ile Sakızağacı Şehitliği'nde Yüce Şeyhi Ali Haydar Efendi Kuddise Sirruhû Hazretleri'nin yakınında bulunan kabr-i şerîfine defnedileceği açıklandı.

Mahmut Efendi cenaze töreni ne zaman?

İsmail Ağa cemaatinin sosyal medya hesaplarından da duyurulduğu gibi 24 Haziran Cuma günü Fatih camii'nde Mahmut Efendi'nin cenaze töreni gerçekleştirilecek.

Mahmut Ustaosmanoğlu ölüm nedeni

Bir süredir yoğun bakımda olan Mahmut Ustaosmanoğlu vefat etti. Geçtiğimiz aylarda İsmailağa cemaati konu ile ilgili açıklama yapmıştı. Mahmut Efendi enfeksiyona bağlı rahatsızlanmasını nedeniyle hastanede gözetim altında tutuluyordu.

Mahmut Ustaosmanoğlu yoğun bakıma alındı! Mahmut Efendinin sağlık durumu nasıl? İsmailağa Cemaat liderine ne oldu?

Haber Ara