Dolar

32,3589

Euro

34,7671

Altın

2.396,24

Bist

10.208,65

'Hani sanatçısınız, aykırısınız, toplumun ufkunu açıyorsunuz, falan ya...'

Oyuncu Cem Davran’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gelecek nesillere not, bugünleri araştırırken karşınıza, özellikle salgın dönemi çok kötü yönetildi gibi bilgiler çıkabilir, hemen inanmayın, özgür aklınızla iyice inceleyin, daha da kötü olduğunu göreceksiniz” sözlerini yazısında eleştiren Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, ‘ne güldürüyor ne düşündürüyorsunuz Cem Bey’ dedi

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-03 09:39:53

'Hani sanatçısınız, aykırısınız, toplumun ufkunu açıyorsunuz, falan ya...'

cem davran

NE GÜLDÜRÜYOR NE DE DÜŞÜNDÜRÜYORSUNUZ CEM BEY

Bugüne kadar güldürdüğüne şahit olmadığımız komedyen Cem Davran belli ki şansını "düşündürmekte" denemek istemiş.

Oturmuş, sanatıyla anlatmadığını yazılı olarak aktarmaya çalışmış... Üstelik bize de değil, gelecek nesillere. Gençliğe hitabe denemesinde şöyle diyor:

"Bugünleri araştırırken karşınıza, özellikle salgın dönemi çok kötü yönetildi gibi bilgiler çıkabilir, hemen inanmayın, özgür aklınızla iyice inceleyin, daha da kötü olduğunu göreceksiniz."

Pandeminin ilk günlerinden beri iktidardan daha fazla yasak ve kısıtlama talep etmekten başka bir şey yapmayan bu tayfanın şimdi yakınmaya geçmesi hakikaten çok acıklı.

Öyle ya, devletler, toplumlar, seyircileriniz panik halindeyken, dert ettiğinizi söylediğiniz sürecin daha iyi yönetilmesi için ne risk aldınız?

Yükselen popülist dalgaya karşı bir kulaç olsun attınız mı?

Hani sanatçısınız, aykırısınız, toplumun ufkunu açıyorsunuz, hatta gelecek nesillere sesleniyorsunuz falan ya...

Haber Ara