Dolar

44,8650

Euro

52,8809

Altın

6.905,60

Bist

14.235,63

Gülistan Doku soruşturmasında yeni gelişme

Tunceli'de 5 Ocak 2020 tarihinden beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku soruşturması kapsamında tutuklu sayısı 2'ye yükseldi.

11 Saat Önce Güncellendi

2026-04-16 23:19:12

Gülistan Doku soruşturmasında yeni gelişme

Tunceli'de 5 Ocak 2020'den bu yana kayıp olan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişim Bölümü 2. sınıf öğrencisi Gülistan Doku soruşturmasında cinayet şüphesiyle 7 ilde operasyonlar düzenlenmiş ve 13 şüpheli gözaltına alınmıştı.

İl Jandarma Komutanlığı'nda ifade işlemleri tamamlanan şüphelilerden E.E., G.E., S.G., S.Ö. bugün adliyeye sevk edilmişti. Gülistan Doku'nun SIM kartındaki verileri sildiği iddia edilen eski polis memuru G.E., 'delilleri karartma ve suçluyu kayırma' suçundan tutuklanmıştı.

Olayla ilgili dönemin İl Özel İdaresi çalışanı E.E. de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma kapsamında 2 şüphelinin adliyede, 9 şüphelinin ise jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara