Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Eylem Tok ve oğlu Mısır'dan sonra o ülkeye kaçtı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kazaya gündemdeki yerini koruyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazanın ardından Mısır'a kaçan 18 yaşından küçük T.C. ile annesi yazar Eylem Tok'un buradan da ABD istikametine çıkış yaptıklarının belirlendiğini açıkladı. Bakan Tunç, adı geçenlerin ABD’den Türkiye'ye iadesi amacıyla hazırlanan geçici tutuklama talep evrakının hem diplomatik kanaldan hem de İnterpol aracılığıyla ABD yetkili makamlarına iletildiğini duyurdu. İşte diğer detaylar...

2 Ay Önce Güncellendi

2024-03-08 02:10:44

Eylem Tok ve oğlu Mısır'dan sonra o ülkeye kaçtı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kazaya gündemdeki yerini koruyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazanın ardından Mısır'a kaçan 18 yaşından küçük T.C. ile annesi yazar Eylem Tok'un buradan da ABD istikametine çıkış yaptıklarının belirlendiğini açıkladı. Bakan Tunç, adı geçenlerin ABD'den Türkiye'ye iadesi amacıyla hazırlanan geçici tutuklama talep evrakının hem diplomatik kanaldan hem de İnterpol aracılığıyla ABD yetkili makamlarına iletildiğini duyurdu. İşte diğer detaylar...

Eylem Tok ve oğlu Mısır'dan sonra ABD'ye kaçtı

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 1 Mart Cuma günü bir kişinin hayatını kaybettiği, dört kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Yaşanan kazanın ardından haklarında tutuklama kararı çıkarılan ve Mısır'a kaçan 18 yaşından küçük T.C. ile annesi Eylem Tok'un ABD'ye kaçtığı bildirildi.

Bakan Tunç açıklama yaptı

Vuku bulan olaya ilişkin son gelişmeyi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Tunç, soruşturmanın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle yürütüldüğünü belirtti.

Kazanın ardından 18 yaşından küçük T.C. ve annesi Eylem Tok hakkında tutuklama kararı çıkarıldığını hatırlatan Tunç, "Mısır'a gittikleri tespit edilen T.C. ve annesinin Türkiye'ye iadesi için Mısır adli makamlarıyla temasa geçilmiş ve iade süreci başlatılarak şüpheliler hakkında kırmızı bülten talep edilmiştir." dedi.

Haber Ara