Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Cüneyt Özdemir'in 10 bin dolara sattığı tweet

Cüneyt Özdemir'in 10 bin dolara sattığı tweet hangisi? Cüneyt Özdemir geçtiğimiz günlerde 'Bu tweet bir 'SANAT ESERİ'dir!' tweetini paylaşarak NFT'yle satışa sundu. Twitter üzerinde büyük bir yankı uyandıran olayın detayları merak konusu haline geldi. İşte Cüneyt Özdemir'in her anını paylaştığı tweetinin satış detayları...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-30 11:46:56

Cüneyt Özdemir'in 10 bin dolara sattığı tweet

Cüneyt Özdemir'in 10 bin dolara sattığı tweet  hangisi? Cüneyt Özdemir geçtiğimiz günlerde "Bu tweet bir 'SANAT ESERİ'dir!" tweetini paylaşarak NFT'yle satışa sundu. Twitter üzerinde büyük bir yankı uyandıran olayın detayları merak konusu haline geldi. İşte Cüneyt Özdemir'in her anını paylaştığı tweetinin satış detayları... Cüneyt Özdemir'in 10 bin dolara sattığı tweet!

Cüneyt Özdemir resmi Twitter hesabından 26 Mart Cuma günü "Bu tweet bir 'SANAT ESERİ'dir!" paylaşımında bulundu ve tweeti NFT ile satışa sundu. Daha sonra tweeti için alıcının çıktığını belirten bir yeni tweet atan Özdemir, satış yapacağı günü ve saati belirtti.

Edinilen bilgiye göre “@izzetpinto78” adlı kullanıcı, Cüneyt Özdemir'in tweeti için 10 bin dolar değerinde Ethereum ödedi. Satışın ardından Cüneyt Özdemir yine Twitter hesabından “Türkiye'nin en pahalı twitini sattık” paylaşımında bulundu.

Özdemir, bu tweetten elde ettiği paranın tamamını Darüşşafaka'ya bağışladığını belirtti.

cüneyt özdemirin 10 bin dolara saatığı tweet

Haber Ara