Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

AVM'ler kapatıldı mı? AVM açılış ve kapanış saati kaç oldu?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hayatın her alanında önlemler alınmaya başlandı. Okulların tatil edilmesiyle AVM'ler kapatıldı mı sorusu da sıkça sorulur oldu. Peki AVM'ler kapatıldı mı? AVM'lerin kapatıldığına dair henüz bir açıklam yapılmadı. Ancak gelen son dakika açıklamasına göre AVM'lerin açılış ve kapanış saatleri güncellendi. AVM açılış ve kapanış saati kaç oldu? Açıklamada 'AVM'ler saat 12.00 - 20.00 arasında açık olacak.' denildi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-14 13:03:43

AVM'ler kapatıldı mı? AVM açılış ve kapanış saati kaç oldu?

AVM'ler kapatıldı mı ya da kapatılacak mı sorusu koronavirüs salgın riskinin başlamasıyla neredeyse herkesin kafasını kurcalıyordu. AVM'lerin durumuna ilişkin yapılan açıklamada AVM'ler saat 12.00 - 20.00 arasında açık olacak.' denildi. 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hayatın her alanında önlemler alınmaya başlandı. Okulların tatil edilmesiyle AVM'ler kapatıldı mı sorusu da sıkça sorulur oldu. Peki AVM'ler kapatıldı mı? AVM'lerin kapatıldığına dair henüz bir açıklam yapılmadı. Ancak gelen son dakika açıklamasına göre AVM'lerin açılış ve kapanış saatleri güncellendi. AVM açılış ve kapanış saati kaç oldu? AVM'ler ne zaman açılacak, AVM'ler ne zaman kapanacak?

AVM'ler kapatıldı mı? AVM'ler çalışma saati kaç? AVM'ler ne zaman açılıyor ne zaman kapanıyor? işte tüm bu soruların cevabı Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği'nden geldi. 

Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği, koronavirüs tedbirlerini görüşmek üzere toplantı yaptı. Toplantıda salgın sürecine ilişkin alınacak yeni önlemler konuşuldu. İlk etapta AVM'lerde çalışma süresi kısaltıldı. AVM'lerin saat 12.00 - 20.00 arasında hizmet vereceği açıklandı. AVM'lerdeki çocuk oyun alanlarının kapatılıp dezenfekte edileceği belirtildi. AVM'ler daha önce 10.00 -20.00 saatleri arasında hizmet veriyordu.

Kaynak: TRT Haber

 

Haber Ara