Dolar

32,4416

Euro

34,7592

Altın

2.440,97

Bist

9.915,62

Gül, AK Parti'nin Kayseri mitingine katılmıyor

Başbakan Yıldırım'ın eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri'de yarın düzenleyeceği mitinge Gül'ün katılmayacağı öğrenildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-02 11:19:58

Gül, AK Parti'nin Kayseri mitingine katılmıyor

Başbakan Binali Yıldırım yarın Kayseri'de gerçekleşecek olan Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin mitingde konuşma yapacak.

Ancak CNN Türk'ün edindiği bilgilere göre, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, memleketi Kayseri'de AK Parti'nin düzenleyeceği bu mitinge katılmayacak.

Gül'e yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Gül'ün Cumhurbaşkanlığı'ndan ayrıldıktan sonra aldığı siyasi programlara katılmama kararı, referandum sürecinde de devam ediyor.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden miting için yaptığı açıklamada, "2 Nisan Pazar günü saat 16:30'da Kayserimizde hem cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan hem de başbakanımız Binalı Yıldırımı ağırlayacağız. Bütün Kayserili hemşerilerimizi Cumhuriyet meydanına bekliyoruz" demişti.

KAHVALTIYA GELMEDİ

Başbakan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde kuruluşundan bugüne AK Parti hükümetlerinde görev yapan bakanlarla parti genel merkezinde bir araya gelmişti.

Gül davetli olmasına rağmen kahvaltıya katılmamıştı.

Haber Ara