Dolar

32,3401

Euro

35,0988

Altın

2.238,42

Bist

8.802,23

Gözde Atasoy kimdir?

Medya Mahallesi programında konu olarak gündeme gelen Gözde Atasoy kimdir?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-08 23:05:27

Gözde Atasoy kimdir?

Medya Mahallesi programına konuk olan spiker Gözde Atasoy Haziran ayında CNN Türk kanalından ayrılmıştı. Sunuculuk mesleğine ara veren Gözde Atasoy bir bebek bezi reklamında oynadı. Medya Mahallesi programında Medya ombudsmanı Faruk Bildirici'nin gazeteci kişiliğini ön plana çıkararak haber yapmasını doğru bulmadığını ifade etmesi üzerine İsmail Küçükkaya, ‘İçinde bulunduğumuz dönemde birçok gazeteci arkadaşım işsiz. Bir gazeteci işsizse ne yapabilir ki efendim. Bu soruyu da düşünmenizi isterim' açıklamasını yaptı.

Gözde Atasoy kimdir?

15 Nisan 1986 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Trabzon'un Yomra ilçesinden olan Gözde Atasoy haber sunucusudur. Nişantaşı Lisesi'nde ortaöğretimini tamamlayan Atasoy, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun oldu.


Yüksek lisans için gittiği Amerika'ya giden Gözde Atasoy, San Francisco'da Golden Gate University'de MBA yaptı. Meslek kariyerine Beşiktaş Tv ile başlayan sunucu haber bültenleri sundu. Ekonomi programları hazırlayıp sunan sunucu 2011 yılında CNN Türk'e transfer oldu.


CNN Türk'te işine devam ederken 2012 yılında Kanal D ana haber sunucusu Mehmet Ali Birand'ın vefatıyla Kanal D'ye geçiş yaptı. Hafta sonu Kanal D Ana Haber, hafta içi Euro D Haber Merkezi'nde çalışmaya devam etti. Günlük isimli haber programından Haziran 2020 tarihinde ayrıldı.
Gözde Atasoy uluslararası bir sivil toplum kuruluşu olan Best Buddies programının Türkiye Arkadaşlık Elçisi oldu.

34 yaşında olan sunucunun Ela Kökçü adında bir kızı bulunuyor.

 

Haber Ara